Το είδαμε κι αυτό στην Κρήτη: Προχώρησαν σε διαγράμμιση του δρόμου μες στη νύχτα! (Βίντεο)

Είναι να απορεί κανείς με πολλά πράγματα που συμβαίνουν και μας φτάνουν στο σημείο να λέμε πως… «δεν υπάρχει σωτηρία».

Πραγματικά διερωτώμαστε ποιος είχε τη… φαεινή ιδέα να γίνει διαγράμμιση της παλιάς εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου, στο κέντρο του Πλατανιά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης!

Συνοδεία τριών μοτοσικλετιστών της ΕΛ.ΑΣ., το ειδικό μηχάνημα… προσπάθησε να κάνει διαγράμμιση, αλλά… ακολουθούνταν από άλλα οχήματα που έκαναν ουρά πίσω του, ενώ πολλά από αυτά, πατούσαν πάνω στη φρεσκοβαμμένη μπογιά, με αποτέλεσμα… η διαγράμμιση να πηγαίνει «περίπατο».

https://www.youtube.com/watch?v=-g4W1Jov37c

Οι τουρίστες κοιτούσαν με απορία, καθώς εκείνη την ώρα ο Πλατανιάς έσφυζε από ζωή και δεν καταλάβαιναν το λόγο που γίνονταν το έργο τη δεδομένη στιγμή!

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος είναι εκείνος που σκέφτηκε να γίνει κάτι τέτοιο τη συγκεκριμένη ώρα, με τόσο πολύ κόσμο στον Πλατανιά, με αυτοκίνητα να κυκλοφορούν κανονικά και να μη διακόπτεται η ροή από την αστυνομία, αλλά και με οχήματα σταθμευμένα που ανάγκαζαν εκείνα που κινούνταν να πετάνε τους κώνους, να πατάνε στη φρέσκια μπογιά και να «διαλύουν» τη διαγράμμιση!!!

Δείτε πως έγινε η διαγράμμιση και που βρέθηκαν οι προειδοποιητικοί κώνοι λίγα λεπτά αργότερα, όσο κι αν προσπάθησαν οι οδηγοί να τους αποφύγουν και να μην πατήσουν στην μπογιά…

https://www.youtube.com/watch?v=ZNr3_cLqzt8

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί