Ούτε σε ταινία με γκάνγκστερς – Εικόνες από την κινηματογραφική απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή (Βίντεο και φωτογραφίες)

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στον Άλιμο και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ιωνίας, όταν ένοπλος κουκουλοφόρος άνοιξε πυρ στην προσπάθεια του να ληστέψει χρηματαποστολή.

Όπως αναφέρει το notia.gr, ο ένοπλος στην προσπάθεια του να ξεφύγει, δεν δίστασε ακόμα και να απειλήσει πεζούς για να διαφύγει. Ο κουκουλοφόρος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προσπάθησε να εξαφανιστεί χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο, ενώ στη διάρκεια της καταδίωξης προσπάθησε να επιβιβαστεί σε διερχόμενο όχημα σχολής οδηγών. Η μαθητευόμενη οδηγός που ήταν στο τιμόνι όταν τον είδε με το πιστόλι στο χέρι, πάτησε γκάζι ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα.

Ο δράστης ωστόσο δεν πτοήθηκε, χωρίς να χάσει χρόνο σταμάτησε ένα διερχόμενο ΙΧ, έστρεψε το όπλο στην οδηγό και μητέρα δύο παιδιών τα οποία μάλιστα εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα με σκοπό να τους βγάλει έξω, όμως η γυναίκα επιτάχυνε και ξέφυγε.

Τότε ο ένοπλος κουκουλοφόρος με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε και τρίτο αυτοκίνητο ένα λευκό Golf, πυροβόλησε στον αέρα και ανάγκασε τον έντρομο οδηγό να βγει έξω. Κάθισε στο τιμόνι και εξαφανίστηκε στα γύρω στενά.

Δείτε τις φωτογραφίες από το notia.gr:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί