Λουτρό αίματος από αγέλη λιονταριών: Έφαγαν λαθροκυνηγούς

Μια ομάδα λαθροκυνηγών φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από πεινασμένη αγέλη λιονταριών όταν εισέβαλαν σε πάρκο άγριας ζωής στην Αφρική με σκοπό να κυνηγήσουν ρινόκερους. Οι αρχές θεωρούν πως τουλάχιστον 3 λαθροκυνηγοί έχουν σκοτωθεί, καθώς στο σημείο βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη, ματωμένα ρούχα και οστά.

Το προσωπικό του πάρκου ήταν εκείνο που ανακάλυψε τα ανθρώπινα μέλη και κάλεσε αμέσως ελικόπτερο να ψάξει την περιοχή για περισσότερους λαθροκυνηγούς. Όταν ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχουν άλλοι κυνηγοί, ένας κτηνίατρος νάρκωσε τα ζώα, ώστε να μπορέσει η αστυνομία να ερευνήσει το πάρκο και να μαζέψει τα ανθρώπινα υπολείμματα.

“Βρήκαμε αρκετά ανθρώπινα μέλη και τρία ζευγάρια άδειων παπουτσιών που φανερώνουν ότι τα λιοντάρια κατασπάραξαν τουλάχιστον τρεις από αυτούς. Όμως το πάρκο είναι μεγάλο και θα μπορούσε να υπάρξουν περισσότεροι. Ήρθαν βαριά οπλισμένοι με κυνηγετικά τουφέκια και τσεκούρια, οπότε υποθέτουμε ότι ήρθαν για τους ρινόκερους”, δήλωσε ο 60χρονος ιδιοκτήτης του πάρκου.

“Τα λιοντάρια είναι οι φύλακές μας. Αν και λυπόμαστε για κάθε απώλεια ζωής, ότι συνέβη αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τους λαθροκυνηγούς”.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί