Εκταφή γνωστού αθλητή για να γίνει τεστ DNA

Μια Γιαπωνέζα υποστηρίζει ότι είναι κόρη του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 50 ετών, έχοντας ταλαιπωρηθεί από χρόνια προβλήματα υγείας, λόγω κίρρωσης στο ήπαρ.
Όπως τονίζει η «Hurriyet Daily News», οι κόρες του θρύλου της άρσης βαρών από την Τουρκάλα σύντροφό του ήταν αντίθετες στην εκταφή, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να προχωρήσει η διαδικασία για να ληφθεί το DNA του, καθώς τα δείγματα, που υπήρχαν στο νοσοκομείο, ήταν ανεπαρκή για τεστ πατρότητας.
Μάλιστα, τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Σουλεϊμάνογλου είχε γράψει στη διαθήκη του πως η Σεκάι Μόρι έχει δικαίωμα στην κληρονομιά του, ενώ άλλα σημειώνουν ότι ο σπουδαίος αθλητής είχε συναντήσει την Κιόκο Μόρι, Γιαπωνέζα δημοσιογράφο, στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988.
Η τελευταία ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερή του, είχε εγκατασταθεί μαζί του στην Τουρκία και γέννησε μια κόρη στην Άγκυρα το 1991. Αργότερα χώρισαν και εκείνη φέρεται να μην μπόρεσε να έρθει σε επαφή μαζί του, όταν επισκέφθηκε την Τουρκία λίγα χρόνια μετά με την κόρη τους.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο Σουλεϊμάνογλου δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά απέκτησε τέσσερα παιδιά από τρεις γυναίκες.
enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί