Πώς ο Β. Μεϊμαράκης “σκότωσε” τον Κ. Μητσοτάκη, με ένα tweet! (εικόνα)

Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυε επίθεση στον Πιερ Μοσκοβισί επειδή «τόλμησε» να μιλήσει για «καθαρή έξοδο», για το τέλος των μνημονίων και για το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η περικοπή συντάξεων, ο πρώην πρόεδρος τη ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης έσπευσε με ένα μήνυμά του να διαφοροποιήσει τη θέση του και να υπογραμμίσει την επισήμανση του ευρωπαίου επιτρόπου στη συμμετοχή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις παραπάνω επιτυχίες.

Σε αντίθεση λοιπόν με τους ισχυρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη για «τέταρτο μνημόνιο» και «καταστροφική κυβέρνηση που συνεχώς αποτυγχάνει», τους οποίους «συνέστησε» στον Μοσκοβισί στο εξής να τους υποστηρίζει και αυτός, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανάρτησε στο Twitter ένα μήνυμα στο οποίο γράφει πως ο Ευρωπαίος Επιτρόπος υπογράμμισε ότι η επιτυχία «είναι ένα συλλογικό προϊόν εργασιας…  είναι ο κ. Μεϊμαράκης παρών, και αν το δικό σας κόμμα δεν ήταν εκεί το καλοκαίρι του 2015 για να ψηφίσει, για να στηρίξει, δεν θα ήμασταν σήμερα στο καλό σημείο».

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που αναφέρεται στην υπερψήφιση το 2015 του προγράμματος που σήμερα ολοκληρώνεται, πέρα από τη διαφοροποίηση στη γραμμή Μητσοτάκη, έχει και μια επιπλέον βαρύτητα, καθώς η στάση που κράτησε εκείνη την περίοδο ο τότε αρχηγός της ΝΔ έχει αμφισβητηθεί από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ, που σήμερα φαίνεται να έχει κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος.

Vaggelis Meimarakis@v_meimarakis

Αναγνώριση από @pierremoscovici της εθνικής μας στάσης το 2015: «είναι ένα συλλογικό προϊόν εργασίας … είναι ο κ. Μεϊμαράκης παρών, και αν το δικό σας κόμμα δεν ήταν εκεί το καλοκαίρι του 2015 για να ψηφίσει, για να στηρίξει, δεν θα ήμασταν σήμερα στο καλό σημείο»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί