“Το πλαίσιο μιας απουσίας” από την ομάδα αποφοίτων του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου του Θεάτρου της Ημέρας

Η ομάδα αποφοίτων σπουδαστών του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Παιδαγωγών-Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης», του οποίου είναι μέλη, και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, παρουσιάζουν το Σάββατο στις 7 και την Κυριακή στις 8 Ιουλίου 2018, στις 21.00, την παράσταση, ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ- Δύο σκηνικές εκδοχές σε κείμενα του Σάμιουελ Μπέκετ & του Λάκη Κουρετζή, στην αίθουσα «Μ. Μανασσάκη» του φοιτητικού κέντρου του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες.

Η σκηνοθεσία και η δραματουργική επεξεργασία είναι του κ. Λάκη Κουρετζή (παιδαγωγός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και δημιουργός της μεθόδου του Θεατρικού Παιχνιδιού). Η σκηνοθεσία των έργων του Σ. Μπέκετ «Πήγαινελα» και «Λίκνισμα-αποσπάσματα» είναι της κ. Μάριας Κεφαλάκη (εκπ/κός – Εμψυχώτρια Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού).

Επιμέλεια παράστασης: Aνδρομάχη Μοντζολή (Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών, Καλλιτεχνική Δ/ντρια του Θεάτρου της Ημέρας).

Η ΟΜΑΔΑ προσεγγίζει με έναν άλλο τρόπο το θεατρικό φαινόμενο, ως παιδευτικό και κοινωνικό αγαθό, με τη μέθοδο και τις τεχνικές του Θεατρικού Παιχνιδιού.

Στην παράσταση συμμετέχουν παρουσιάζοντας μικρά ιντερμέδια και οι σπουδαστές του 3ου έτους του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού, του Θεάτρου της Ημέρας.

Βασικός Εμψυχωτής της ομάδας αποφοίτων  είναι ο Λάκης Κουρετζής και τα τελευταία έξι χρόνια και η Μάρια Κεφαλάκη (εκπ/κός – Εμψυχώτρια Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού). 

Είσοδος Ελεύθερη

Επικοινωνία: τηλ. 6974246303, 2810243528, email: sthp@hotmail.gr, και στη σελίδα μας στο: 

https://www.facebook.com/events/1561975000599011/?ti=cl

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί