Στον Ευαγγελισμό, σε σοβαρή κατάσταση, ο Μάνος Αντώναρος

Με πνευμονία ιδιαίτερα βαριάς μορφής νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμού εδώ και λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση προσβεβλημένος — σύμφωνα με μέχρι στιγμής ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες — από τo λεγόμενo βακτήριο της λεγιονέλλας το οποίο είναι άγνωστο που και πως προσέβαλε τον οργανισμό του.

Χάριν στις συντονισμένες προσπάθειες του εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της μεγαλύτερης νοσοκομειακής μονάδας της χώρας, η κατάσταση του ασθενούς δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί κατά τα τελευταία 24ώρα, παραμένει ωστόσο λόγω του κινδύνου επιπλοκών πολύ σοβαρή.

Σε επικοινωνία με τον αδελφό του δημοσιογράφου, Ευάγγελο Αντώναρο, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε «Όλοι μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε απο τη καρδιά μας τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τη Διοίκηση του Ευαγγελισμού για την άψογη ιατρική φροντίδα που παρέχουν από την πρώτη στιγμή στον αδελφό μου. Μας συγκινούν ιδιαίτερα η συμπαράσταση και τα αισθήματα φιλίας κι αγάπης που μας εκφράζουν με μηνύματα κάθε μορφης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Μάνου σ’ αυτές τις δύσκολες περιστάσεις και στη προσωπική δοκιμασία την οποία διέρχεται. Ο Μάνος είναι μαχητής, αγαπάει τη ζωή και ελπίζω ακράδαντα ότι θα βγεί νικητής κι από αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι φίλοι και συνάδελφοι θα σεβασθούν απόλυτα την ιδιωτικότητα αυτών των στιγμών».

newpost.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί