Ο Κ. Χατζηδάκης ζητεί από τον Μοσκοβισί να εφαρμοστούν οι περικοπές στις συντάξεις! (Βίντεο)

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προέβη στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης εγκαλώντας ουσιαστικά τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί για τυχόν μη εφαρμογή του μέτρου της μη περικοπής των συντάξεων.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Εμείς το πρόγραμμά μας το έχουμε διαμορφώσει με βάση τις διεθνείς συμφωνίες της χώρας.  Αν ακυρωθεί η συμφωνία για τις συντάξεις και άλλες διεθνείς συμφωνίες, να το ξέρουμε για να διαμορφώσουμε και εμείς το πρόγραμμα μας” είπε στη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης, τονίζαοντας ότι οι διεθνείς συμφωνίες πρέπει να τηρούνται για όλα τα κόμματα κι αποδεικνύοντας ποια είναι η μοναδική ανησυχία και ο μοναδικός φόβος της ΝΔ.

Αυτή δεν είναι άλλη από το να πάνε τα πράγματα καλύτερα με τη λήξη του μνημονίου για τους συνταξιούχους και να φανεί στην καθημερινότητα των πολιτών άμεσα η διαφορά, κάτι που θα σημάνει για τη γαλάζια παράταξη μια βέβαιη εκλογική ήττα.

Κροκοδείλια τα δάκρυα για τους συνταξιούχους όλο αυτό τον καιρό και μόνοι τους στη ΝΔ το δηλώνουν δημόσια και μέσα στη Βουλή παρουσία του Ευρωπαίου Επιτρόπου, που προς μεγάλη ανησυχία τους διαβεβαίωσε ότι το μνημόνιο έληξε και ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για τον ελληνικό λαό.

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί