Ηράκλειο: Ναι, ο ιερέας κήρυξε το μίσος από άμβωνος, αλλά… πρέπει να είμαστε υπερήφανοι!

Σε πλήρη επιβεβαίωση της από άμβωνος πολιτικολογίας ιερέα στην Ελιά του Ηρακλείου, προχωρεί κάτοικος της περιοχής, η οποία… εγκαλεί το Candiadoc επειδή άσκησε κριτική στον ιερέα!

Όπως γράψαμε, λίγο μετά τη συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων, στη διάρκεια της κυριακάτικης ο ιερέας άστραψε και βρόντηξε, με μια ομιλία γεμάτη μίστος από άμβωνος! Τί για προδότες και προδοσίες, δεν είπε, τί δεν κατήγγειλε την αριστερά, τί δεν είπε για τον Τσίπρα και τον Κοτζιά και για το “αριστερό τους χέρι”…  Τί δεν είπε για τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών που δεν κατέβασε τους πιστούς στο δρόμο.

Δείτε: Ηράκλειο: Ο λόγος του μίσους από άμβωνος ή ιερείς σε ρόλο πολιτικών παραγόντων…

Και σημειώναμε: Αν ο άνθρωπος έχει πολιτικές φιλοδοξίες, ας βγάλει το ράσο κι ας πάει στον κόσμο να κριθεί. Κηρύγματα μίσους, από τον άμβωνα είναι ανεπίτρεπτα”.

Αντί του ιερέα έρχεται τώρα να απαντήσει κάτοικος της περιοχής, επιβεβαιώνοντας, όπως προαναφέραμε, όσα γράψαμε, που άλλωστε ήταν καταγγελίες ανθρώπων που άκουσαν το κυριακάτικο κήρυγμα μίσους.

Επειδή η επιστολογράφος μάς το ζητάει, εμείς δημοσιεύουμε την απάντησή της, όπως ακριβώς την έστειλε, από την οποία προκύπτουν πολλά συμπεράσματα…

“Θα επρεπε να ντρέπεστε!!!Αντι να κατακρίνεται ανθρωπους που υπερασπίζουν τα χώματα που οι προγονοι μας εδωσαν την ζωη τους για να ζουμε ελεύθερα …θα επρεπε να μιλήσετε και σεις μεσα απο την σελιδα σας και να ακουστει η φωνη του Έλληνα.Το μονο που ξερετε ειναι να Κρίνεται οποιον εχει την τολμη να μιλησει….να υπερασπιστεί την Ελλαδα…τον Ελληνα…την θρησκεια μας… Αμφιβάλλω πολυ αν εχουν ερθει καταγγελιες για τον Ιερεα της Ελιας…ή αν ειναι προσωπική σας αποψη ολο αυτο το αρθρο.Κριμα κ αδικο απο εσας και να εκμεταλευεστε την στηλη και να κατηγορείται ανθρωπους και ειδικά ιερείς που στις μερες μεσα απ ολα αυτα που ζουμε προσπαθουν να κρατησουν τον Χριστιανισμο εκει που τον θελει ο Κυριος κ οχι ο καθε Αρχηγος Κομματος.Και αν δεν ξέρετε το Εργο και τον καθημερινο αγωνα του καθε Ιερεα που δινει στην ενορια του μη βγαζετε Ακυρα συμπερασματα ριχνοντας λασπη στο όνομα του.

Με εκτίμηση Εμμανουελα Φοινοκαλιώτη κάτοικος Ελιας πεδιαδος.

Υ.Γ. Φυσικα κ δεν εχω κανενα προβλημα να δημοσιευτεί η απαντηση μου στο αρθρο σας”.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί