Στην απεργία της ΠΟΕΔΗΝ η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου

Στην απεργία που κήρυξε για αύριο η ΠΟΕΔΗΝ, συμμετέχει η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“H E.E.B συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ την Τρίτη 3/7/2018 διαμαρτυρόμενη  με αυτόν τον τρόπο στη συνεχιζόμενη κοροϊδία από τη μεριά της ηγεσίας της 7ης ΥΠΕ και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας προς το επικουρικό , καθώς και προς το συμβασιούχο ( πρώην εργολαβικό ) προσωπικό.

Παρά τις συνεχείς υποσχέσεις του Υπουργού ότι θα μετατρέψει τις συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου, με ταυτόχρονη σύσταση οργανικών θέσεων όπου δεν υπάρχουν, τους απολύει όλους». Η κυβέρνηση επιδιώκει την παράταση της ομηρίας, αφαιρώντας ταυτόχρονα δικαιώματα διακόπτοντας τις τωρινές συμβάσεις που παρατείνουν τη συνεχή εργασία πέραν του 24μήνου.

Αυτή είναι η αντιμετώπιση της ηγεσίας της ΥΠΕ και του Υπουργείου στα άτομα που και οι ίδιοι παραδέχονται ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και που χωρίς αυτούς το σύστημα Υγείας θα είχε ήδη καταρρεύσει!!!

Φτάνουν πια τα ψέματα και η κοροϊδία .

Έφτασε η στιγμή  να αναλάβουν όλοι οι ιθύνοντες τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να οδηγούν με τις πράξεις τους στην κατάρρευση του συστήματος Υγείας.

Τέλος στην εργασιακή ομηρία!!!.

Μονιμοποίηση του προσωπικού που καλύπτει τόσα χρόνια πάγιες και διαρκείς ανάγκες και ταυτόχρονα επιπλέον προσλήψεις για να επιτευχθεί η σωστή λειτουργία των νοσοκομείων!!!!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί