Απόδραση αλά…. Παλαιοκώστα στην Γαλλία!

 Ένας Γάλλος διαβόητος ληστής, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 25 ετών για ένοπλες ληστείες σε χρηματαποστολές και θεωρείται επίσης υπεύθυνος για ληστεία που είχε στοιχίσει τη ζωή σε μία νεαρή αστυνομικό, απέδρασε σήμερα με θεαματικό τρόπο από φυλακή της γαλλικής πρωτεύουσας με τη βοήθεια τριών ενόπλων συνεργών του, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ελικόπτερο για να τον φυγαδεύσουν,

Ο Φε είναι πολύ γνωστός στη Γαλλία, λόγω σειράς ληστειών που έχει πραγματοποιήσει. Το 2009, μάλιστα, είχε γράψει ένα βιβλίο για τις εμπειρίες που είχε αποκτήσει μεγαλώνοντας στα προάστια του Παρισιού, όπου ανθεί η εγκληματικότητα, καθώς και για το πώς είναι να μεγαλώνει κανείς μέσα στο έγκλημα. Όπως είχε πει τότε, «γύρισε την πλάτη του» στο έγκλημα, ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, το 2010 είχε εμπλακεί σε απόπειρα ληστείας κατά την οποία ένας δημοτικός αστυνομικός είχε πέσει νεκρός. Γι’αυτό του είχε επιβληθεί 25ετής ποινή φυλάκισης. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που «ξεγλιστρά» από τα χέρια των Αρχών, αφού το 2013 είχε δραπετεύσει από φυλακές της βόρειας Γαλλίας, μόλις 3,5 ώρες μετά τον εγκλεισμό του, χρησιμοποιώντας ως ανθρώπινη ασπίδα φύλακες, ενώ είχε καταστρέψει και πολλές πύλες της φυλακής. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, σήμερα δραπέτευσε από το προαύλιο, το οποίο δεν διάθετε δίχτυ ασφαλείας και χωρίς να τραυματίσει κανέναν.

Ενας Γάλλος διαβόητος ληστής, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 25 ετών για ένοπλες ληστείες σε χρηματαποστολές και θεωρείται επίσης υπεύθυνος για ληστεία που είχε στοιχίσει τη ζωή σε μία νεαρή αστυνομικό, απέδρασε σήμερα με θεαματικό τρόπο από φυλακή της γαλλικής πρωτεύουσας με τη βοήθεια τριών ενόπλων συνεργών του, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ελικόπτερο για να τον φυγαδεύσουν.

Ο Φε είναι πολύ γνωστός στη Γαλλία, λόγω σειράς ληστειών που έχει πραγματοποιήσει.

Το 2009, μάλιστα, είχε γράψει ένα βιβλίο για τις εμπειρίες που είχε αποκτήσει μεγαλώνοντας στα προάστια του Παρισιού, όπου ανθεί η εγκληματικότητα, καθώς και για το πώς είναι να μεγαλώνει κανείς μέσα στο έγκλημα.

Όπως είχε πει τότε, «γύρισε την πλάτη του» στο έγκλημα, ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, το 2010 είχε εμπλακεί σε απόπειρα ληστείας κατά την οποία ένας δημοτικός αστυνομικός είχε πέσει νεκρός.

Γι’αυτό του είχε επιβληθεί 25ετής ποινή φυλάκισης.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που «ξεγλιστρά» από τα χέρια των Αρχών, αφού το 2013 είχε δραπετεύσει από φυλακές της βόρειας Γαλλίας, μόλις 3,5 ώρες μετά τον εγκλεισμό του, χρησιμοποιώντας ως ανθρώπινη ασπίδα φύλακες, ενώ είχε καταστρέψει και πολλές πύλες της φυλακής.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, σήμερα δραπέτευσε από το προαύλιο, το οποίο δεν διάθετε δίχτυ ασφαλείας και χωρίς να τραυματίσει κανέναν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί