Τεχνική συνάντηση στη Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου των εταίρων του Smart Water 2020 – τεχνολογία και εξοικονόμηση νερού

Με επίσκεψη στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου, όπου λειτουργεί και το Κέντρο τηλε-ελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων της επιχείρησης, ολοκληρώθηκε η τεχνική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος Smart Water 2010 – Τεχνολογία στην εξοικονόμηση νερού.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε εμβόλιμα και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, παρουσιάστηκαν οι ανάγκες των φορέων, έγινε συνοπτική παρουσίαση της διαχείρισης του έργου και των παραμέτρων του, αναπτύχθηκαν τεχνικές παρουσιάσεις τεχνολογικής δικτύωσης, τηλεμετρίας, στατιστικής επεξεργασίας σήματος, δειγματοληψίας για δίκτυα υδροδότησης, θεμάτων μοντελοποίησης, προσομοίωσης και ανίχνευσης διαρροών, καθώς και ελέγχου ποιότητας νερού και πίεσης. Παράλληλα, έγινε και ο προγραμματισμός των επόμενων βημάτων υλοποίησης, καθώς και των συναντήσεων του προγράμματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας της Λεμεσού, το Τμήμα Ανάπτυξης Υδάτων, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, καθώς και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππος Σαββάκης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Ντουλάκης, ο Δ/ντης Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί