Κρήτη: Επίθεση σε εργαζόμενο σε πάρκινγκ του Λιμενικού, επειδή δεν άνοιξε εγκαίρως την μπάρα!

Ένα περιστατικό ξυλοδαρμού ερευνά το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου από το Σάββατο το βράδυ, μία υπόθεση που έχει προκαλέσει αναστάτωση σε εργαζόμενους.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συνέβη το περιστατικό, όταν επίθεση από έναν άντρα δέχθηκε εργαζόμενος στην επιχείρηση πάρκινγκ του Λιμενικού Ταμείου στη μαρίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επιτιθέμενος πήγε αγριεμένος στο κιόσκι της επιχείρησης και αφού έσπασε την πόρτα, χτύπησε στο πρόσωπο τον υπάλληλο, επειδή δεν είχε ανοίξει εγκαίρως την μπάρα στο διπλανό χώρο, που μπαίνουν οχήματα μόνο των ψαράδων και είναι η επισκευαστική ζώνη που έχει ορίσει το Λιμενικό Ταμείο, για την οποία οι αλιείς διαθέτουν κοντρόλ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης εξοργίστηκε επειδή προσπαθούσε να αποχωρήσει από τον διπλανό χώρο στάθμευσης συγγενικό του πρόσωπο με αυτοκίνητο, που ζητούσε να φύγει.

Αξίζει να σημειώσουμε, όπως ενημερωθήκαμε από το Λιμενικό Ταμείο, ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι ανοιχτός από τις 6 το πρωί ώς τη 1 το μεσημέρι και εξυπηρετεί τους επαγγελματίες ψαράδες και όσους πελάτες πηγαίνουν μέχρι εκείνη την ώρα να ψωνίσουν. Όλα τα οχήματα οφείλουν να έχουν αποχωρήσει μετά από εκείνη την ώρα.

Ο υπάλληλος του πάρκινγκ υπέστη κάταγμα στη μύτη και από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι χθες νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο. Τόσο το θύμα όσο και η επιχείρηση έχουν υποβάλει μήνυση κατά του φερόμενου ως δράστη, για τις σωματικές βλάβες ο μεν και για τη φθορά ξένης περιουσίας η δε.
Το περιστατικό έχει προβληματίσει τους εργαζόμενους, καθώς δεν λείπουν γενικότερα τα προβλήματα στην μαρίνα.

Το Λιμενικό Ταμείο, με το οποίο επικοινώνησε το GOODnetκαταδικάζει το γεγονός και όλα τα περιστατικά βίας από όπου κι αν προέρχονται, πολύ δε περισσότερο όταν έχουν ως στόχο ανθρώπους που εκείνη τη στιγμή εργάζονται.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Ρεθύμνου, που αξιοποιεί και όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη.

Α.Κ., goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί