Μήπως οι Simpsons έχουν προβλέψει ποιοι θα είναι στον τελικό του Μουντιάλ; (Βίντεο)

Δεν εκπλήσσει το γεγονός πως μια σειρά που μεταδίδεται ανελλιπώς από το 1989 και έχει πάνω από 600 επεισόδια, έχει καταφέρει να καλύψει πολλά θέματα.

Σε όλη αυτή την πορεία τους, οι Simpsons κατάφεραν να προβλέψουν μια σειρά από μεγάλα γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια.

Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, ο θάνατος του Στίβεν Χόκινγκ, οι χειμερινοί ολυμπιακοί Αγώνες και η πτώση των καταστημάτων Toys ‘R’ Us, έχουν όλα προγνωσθεί από την τηλεοπτική σειρά.

Και με το Μουντιάλ του 2018 να έχει ξεκινήσει για τα καλά, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Όμηρος και οι υπόλοιποι της παρέας έχουν ήδη προβλέψει ποιοι θα είναι στον τελικό.

Στο 5ο επεισόδιο του ένατου κύκλου της σειράς, «The Cartridge Family», που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1997, η οικογένεια και οι κάτοικοι του Σπρίνγκφιλντ παρακολουθούν έναν αγώνα μεταξύ Μεξικού και Πορτογαλίας, σε έναν αγώνα που θα καθορίσει ποια ομάδα είναι η καλύτερη στον κόσμο.

Τώρα, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως θα μπορούσαν να είναι αυτές οι δύο ομάδες που θα βρεθούν στο φετινό τελικό του Μουντιάλ στη Μόσχα στις 15 Ιουλίου.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες λογικές συνδέσεις σχετικές με αυτή τη θεωρία. Όχι μόνο το Μεξικό και η Πορτογαλία έχουν τα προσόντα για τον επόμενο γύρο, είναι επίσης σε διαφορετικά ταμπλό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα Eco, το συγκεκριμένο επεισόδιο αναφέρεται σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο, κάτι που δε διαφέρει πολύ με αυτό που προκάλεσε την πραγματική μεξικανική ομάδα από την είσοδο στο τουρνουά.

Η δημοσίευση γράφει: «Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις σχετικά με το έτος του παιχνιδιού, υπάρχει μια λεπτομέρεια που οδηγεί τους θεατές να πιστεύουν πως αυτός είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου φαίνεται να υπάρχει αναφορά στο σκάνδαλο που πρόσφατα έπληξε την ομάδα με μια Μεξικανή που συνοδεύτηκε από πολλές γυναίκες σε πάρτι».

Δεδομένου πως η Πορτογαλία παλεύει αρκετά σε αυτό το Μουντιάλ και το Μεξικό δεν έχει φτάσει ποτέ στον τελικό της παγκόσμιας αυτής διοργάνωσης, από το 1986μ, είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί και τέτοιο.

Αλλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Μουντιάλ και αυτή η πρόβλεψη κάνει ήδη πολλούς να σκέφτονται «μήπως;».

 

iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί