Ανείπωτος πόνος στον αποχαιρετισμό του 22χρονου φαντάρου – Ολοκληρώθηκε η νεκροψία

Απίστευτη οδύνη επικρατεί στους φίλους και όσους γνώριζαν τον 22χρονο στρατιώτη από το Ηράκλειο, που έδωσε τέλος στη ζωή του το πρωί της Τετάρτης, ενώ φύλαγε σκοπιά στο νησί της Ρω.

Δείτε: Από το Ηράκλειο καταγόταν ο φαντάρος που αυτοκτόνησε

Ένα τεράστιο γιατί επικρατεί στις καρδιές όλων, για το πώς ένα χαμογελαστό παλικάρι, επέλεξε αυτό το τέλος.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, φίλοι και γνωστοί τον αποχαιρετούν με τα πιο δυνατά λόγια αγάπης, ενώ όλοι τον θυμούνται με τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Του γράφουν μαντινάδες και του εύχονται καλό ταξίδι…

Κάποιος του γράφει “πόση θλίψη έκρυβε τελικά αυτο το χαμόγελό σου…”, ενώ άλλοι του λένε να γελά όπως πάντα έκανε…

Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ερχόταν, καθώς ο νεαρός, μέχρι και λίγες ημέρες πριν επιλέξει να φύγει με αυτόν τον τρόπο, δημοσίευε αναρτήσεις στην σελίδα του, που δεν φανέρωναν σε καμία περίπτωση έναν νέο που ήθελε να φύγει.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα στοιχεία για τη δραματική αυτοκτονία του νεαρού φαντάρου, ούτε και έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο στρατιώτης είχε παρουσιαστεί με την 2018 Β/ ΕΣΣΟ και είχε τοποθετηθεί στο Καστελόριζο, όπου υπηρετούσε τους τελευταίους τρεισήμιση μήνες.

Το πρωί της Τετάρτης εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο φυλάκιο της Ρω. Περίπου στις 08:40 έστρεψε το τυφέκιό του στο κεφάλι και αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα.

Μαζί του ήταν ακόμη ένας φαντάρος (διπλοσκοπιά) που έχει υποστεί σοκ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μητέρα του μιλάει για εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία.

Προσέφυγε χθες με αίτηση – δήλωση της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Δείτε: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 22χρονου φαντάρου από το Ηράκλειο- Για εγκληματική ενέργεια μιλάει η μητέρα του

Εν τω μεταξύ, η νεκροψία – νεκροτομή που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, ολοκληρώθηκε, ωστόσο η οικογένεια δεν θέλει να γίνουν δηλώσεις από την τεχνική σύμβουλο της οικογένειας και ιατροδικαστή Ηρακλείου, κ Ελπίδα Σπανουδάκη, η οποία ήταν παρούσα, μέχρι να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

Ο τραγικός επίλογος της ιστορίας θα γραφτεί αύριο, Παρασκευή, όταν συγγενείς και φίλοι θα πουν τον τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο φαντάρο στον Άη Γιάννη Χωστό στις 11.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί