Ηράκλειο: Πήγε για ψάρεμα κι εξαφανίστηκε!- Αγωνία για 70χρονο που χάθηκε στην Αλικαρνασσό

Ένας 70χρονος άνδρας αναζητείται από χθες βράδυ, όταν χάθηκε ενώ πήγε για ψάρεμα στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού. Το στοιχείο που επιπλέον ανησυχεί τους δικούς του ανθρώπους είναι ότι βρέθηκαν τα ρούχα του και τα σύνεργα του ψαρέματος στο σημείο που ψάρευε, αλλά από χθες τη νύχτα δεν υπάρχει σημείο ζωής για τον ίδιο.

Η κινητοποίηση Λιμενικού και ΕΜΑΚ ξεκίνησε από χθες βράδυ, ενώ σήμερα στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο.

Δείτε τί ανακοίνωσε το Λιμενικό

Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενου 70χρονου παράκτιου αλιέα, ο  οποίος είχε μεταβεί για παράκτιο ψάρεμα στην περιοχή βορειοανατολικά αεροδρομίου Ηρακλείου πρωινές ώρες χθες.
Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικού σκάφους της Π.Ο.Φ..Σ. με τριμελές πλήρωμα, σκάφους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με τετραμελές πλήρωμα και επιβαίνοντες  τρεις ιδιώτες δύτες , στελεχών της 3ης ΕΜΑΚ – εθελοντών Σαμαρειτών και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Οι έρευνες πρόκειται να ενταθούν πρωινές ώρες σήμερα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί