Έγιναν οι πλειστηριασμοί για τις επίμαχες καντίνες στην Κρήτη – Ποιοι τις πήραν και σε ποιες τιμές

Στο μισό και στο 1/3 της τιμής που είχαν κλείσει στον προηγούμενο ακυρωθέντα διαγωνισμό έκλεισαν οι δύο πλειστηριασμοί για τις επίμαχες καντίνες ΑΚ8 και ΑΚ13, στους Αγίους Αποστόλους και στη Χρυσή Ακτή.

Όπως είπε στο Parakritika.gr ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Γιάννης Μαράκης, οι καντίνες έκλεισαν στα 16.500 και 21.000 ευρώ και πλειοδότησαν οι δύο προηγούμενοι εκμισθωτές.

Πολύ πιο κάτω δηλαδή από τις τιμές του διαγωνισμού που προκάλεσε τις αντιδράσεις, αλλά και την παραίτηση του κ. Μιχάλη Βλαχάκη.

«Είναι διαγωνισμός. Υπάρχουν κανόνες, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Κάποιοι δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έμειναν εκτός. Δεν μπορείτε να μας προσάψετε κατηγορίες και ευθύνες για οτιδήποτε. Λειτουργήσαμε όπως έπρεπε και σε σύντομο χρονικό διάστημα», απάντησε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας στον επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος», Γιάννη Σαρρή, ο οποίος έθεσε το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Από πλευράς του και ο κ. Σεραφείμ Ρίζος στάθηκε στο ότι έχει προσβληθεί ανεπανόρθωτα το «κοινό περί δικαίου αίσθημα», πως ο καθένας μπορεί να παρανομεί και στο τέλος να δικαιώνεται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί