Αντίδραση Δανέλλη στις φήμες για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ: “Είμαι βουλευτής με το Ποτάμι, αν άλλαζα κόμμα θα άφηνα την έδρα μου”

Η στήριξή του βουλευτή Ηρακλείου του “Ποταμιού”, Σπύρου Δανέλλη, στη συμφωνία Αθήνας και Σκοπίων, η κόντρα του με την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής για το φλερτ με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, και η συμμετοχή του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το “μακεδονικό”, μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ερμηνεύονται από διάφορα μέσα ως “προσέγγιση” ή “επικείμενη ένταξη” στον ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός αυτό οδήγησε τον κ. Δανέλλη σε μια ανάρτηση στο facebook στην οποία καταγγέλλει “γκεμπελικές- σταλινικές μεθόδους ηθικής απαξίωσης όποιου η άποψη δε συμφωνεί με τη δική τους” και προσθέτει: “διαβεβαιώ τους ανησυχούντες πως παραμένω βουλευτής με Το Ποτάμι. Αν άλλαζα κόμμα θα άφηνα την έδρα μου”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του βουλευτή του Ποταμιού στο facebook:

Επειδή όλα έχουν ένα όριο κι επειδή οι γκεμπελικές- σταλινικές μέθοδοι ηθικής απαξίωσης όποιου η άποψη δε συμφωνεί με τη δική τους, στις μέρες μας ανθούν, διαβεβαιώ τους ανησυχούντες πως παραμένω βουλευτής με Το Ποτάμι.Αν άλλαζα κόμμα θα άφηνα την έδρα μου. Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται όμως, Το Ποτάμι περνά την ωριμότερη πολιτικά περίοδο του, όπως δείχνει η αταλάντευτη στάση του απέναντι στην εθνολαικιστική δημαγωγία.
Όπως σ όλη τη δημόσια διαδρομή μου έκανα, έχω το θάρρος της γνώμης μου, όσο μειοψηφική και νάναι.
Η στάση των πολιτικών δυνάμεων στο Μακεδονικό «σφραγίζει» την ταυτότητα τους και ορίζει τις εκλεκτικές τους συγγένειες.
Τέλος, δεν θα κουραστώ να λέω πως η αποτοξικοποίηση της δημόσιας ζωής και η εγκατάλειψη του «ή εμείς ή αυτοί», αποτελούν εθνική αναγκαιότητα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί