Κρήτη: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τους δολοφόνους του Π. Δουρουντάκη – Τον σκότωσαν και τον έθαψαν μαζί με το αυτοκίνητό του (Βίντεο & φωτο)

Μέσα σε κλίμα έντασης οδηγήθηκαν στις 10 το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή Χανίων, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι δυο συλληφθέντες  με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τη δολοφονία του 70χρονου από τα Σφακιά.

Δείτε: Κρήτη: Βρέθηκε η σορός του άτυχου 70χρονου- Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του

Στον χώρο από νωρίς έξω από τα Δικαστήρια Χανίων είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του θύματος, όσο και συγγενείς των δυο φερόμενων δραστών.

Την ώρα που έφτανε το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν οι δυο κατηγορούμενοι, συγγενείς του Παντελή Δουρουντάκη ξέσπασαν σε κατάρες εναντίον τους.

Οι δυο κατηγορούμενοι βρίσκονται στον ανακριτή, ενώ αργότερα το μεσημέρι αναμένονται δηλώσεις από την αστυνομία.

 

Τον σκότωσαν και τον έθαψαν μαζί με το αυτοκίνητό του

Η σορός του άτυχου άντρα αλλά και το αυτοκίνητό του, βρέθηκαν καλυμμένα από χαλίκια και χώμα σε χωράφι στο οποίο γίνονταν εργασίες, στην περιοχή του Αλικιανού.

Η αστυνομία κατέληξε στους δύο συλληφθέντες αλλά και στην εύρεση του πτώματος μετά από πολύμηνη, συνδυαστική και μεθοδευμένη αστυνομική έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι στους δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 44 ετών οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα, έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και περιύβρισης νεκρού.

kriti24.grzarpanews.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί