Κρήτη: Ελεύθερος ο ένας εκ των συλληφθέντων για την δολοφονία Δουρουντάκη – Η απόφαση

Προφυλακιστέος κρίθηκε από Εισαγγελέα και Ανακριτή ο ένας από τα δύο αδέλφια, κατηγορούμενους για την δολοφονία του Παντελή Δουρουντάκη, ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πλευρά των συνηγόρων κ.κ Γιώργου Φραντζεσκάκη, Νικόλαου Κοτζαμπασάκη και της κας Σπανάκη, των δύο κατηγορουμένων, μετά και την σημερινή απολογία τους, οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού.

Σημειώνεται επίσης πως από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης έγινε λόγος για μια τραγωδία και για τις δύο οικογένειες, ενώ εκφράστηκαν και συλλυπητήρια προς την οικογένεια του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη.

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Περράκης, δικηγόρος της οικογένειας Δουρουντάκη, έκανε λόγο για ένα αποτρόπαιο έγκλημα, που υπό το κράτους συντριπτικών στοιχειών που συγκέντρωσε η Αστυνομία, προέκυψε η ομολογία των κατηγορουμένων.

Ο κ. Περράκης επίσης συνεχάρη την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας για την εξιχνίαση της υπόθεσης που έφθασε πλέον ενώπιων της  δικαιοσύνης.

zarpanews.gr

Δείτε ακόμη:

Κρήτη: Βρέθηκε η σορός του άτυχου 70χρονου- Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του

Κρήτη: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τους δολοφόνους του Π. Δουρουντάκη – Τον σκότωσαν και τον έθαψαν μαζί με το αυτοκίνητό του (Βίντεο & φωτο)

Έτσι εξιχνίασε η αστυνομία την δολοφονία του Π. Δουρουντάκη (Βίντεο & φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί