Έτσι εξιχνίασε η αστυνομία την δολοφονία του Π. Δουρουντάκη (Βίντεο & φωτο)

Αργά το βράδυ της Πέμπτης τα δυο αδέρφια από τα Σφακιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του συντοπίτη τους Παντελή Δουρουντάκη, ομολόγησαν την πράξη τους και υπέδειξαν το σημείο στο οποίο είχαν θάψει τον 70χρονο μαζί με το αυτοκίνητό του.

Λεπτομέρειες για το πως η αστυνομία των Χανίων ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης έδωσε ο Διοικητής της Ασφάλειας Χανίων, Πάρης Χηνόπουλος. Όπως τόνισε κατά την διάρκεια των ερευνών προέκυψαν αδιάσειστα στοιχεία που οδήγησαν στην λύση της υπόθεσης.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λιμπινάκης, τόνισε πως «υπό το βάρος της πράξης τους, είπαν στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη», ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Το αυτοκίνητο του 70χρονου έχει ήδη μεταφερθεί σε χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τον εντοπισμό της σορού του άτυχου 70χρονου

Με τον εντοπισμό της σορού του 70χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την 07 Μάρτιου 2018 σε περιοχή του Δήμου Σφακίων και όπως προέκυψε είναι θύμα ανθρωποκτονίας, ολοκληρώνονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για την υπόθεση αυτή.

Η σορός εντοπίστηκε χθες (21.06.2018) το βράδυ σε αγροτική περιοχή του Δήμου Πλατανιά, μαζί με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο είχε εξαφανιστεί ο 70χρονος. Στο σημείο μετέβησαν το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και ιατροδικαστής.

Ως δράστες της ανθρωποκτονίας συνελήφθησαν την 19.06.2018 από την ανωτέρω Υπηρεσία δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα  σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση (σχετ. Δελτίο Τύπου 20.06.2018).

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.  

kriti24.gr

Δείτε επίσης:

Κρήτη: Βρέθηκε η σορός του άτυχου 70χρονου- Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του

Κρήτη: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τους δολοφόνους του Π. Δουρουντάκη – Τον σκότωσαν και τον έθαψαν μαζί με το αυτοκίνητό του (Βίντεο & φωτο)

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί