Έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων μελών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Το Σάββατο 23/6, την Κυριακή 24/6 και τη Δευτέρα 25/6, στον Οικίσκο του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Πλατεία Δασκαλογιάννη, θα λειτουργήσει έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων των μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η  καλλιτεχνική δημιουργία εντάχθηκε στις δραστηριότητες της μονάδα με στόχο τα υπό επανένταξη απεξαρτημένα μέλη να ανακαλύψουν ένα νέο τρόπο έκφρασης μέσα από μια ομαδική διεργασία. Τα έργα είναι κατασκευασμένα από άχρηστα ανακυκλώσιμα υλικά, θέλοντας κυρίως να αναδείξουν ότι αυτό που στη συνείδησή μας καταγράφεται σαν άχρηστο μπορεί να μεταμορφωθεί με κατάλληλες παρεμβάσεις σε χρήσιμο χρηστικό ή εικαστικό αντικείμενο κάτι που πολλές φορές δένει και με τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάθε έργο είναι ξεχωριστό, μοναδικό και διαφορετικό και εκφράζει τον προσωπικό χαρακτήρα και προσωπικότητα του ανθρώπου που ασχολήθηκε μ’ αυτό.

Τα έργα διατίθενται προς πώληση με συμβολικό αντίτιμο προκειμένου να ενισχυθεί ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ο οποίος με τη σειρά του ενισχύει τις λειτουργικές ανάγκες του θεραπευτικού προγράμματος και τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μελών.   

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης

Σάββατο – Κυριακή : 10:00 – 22:00

Δευτέρα: 10:00 – 18:00

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί