Ενημερωτική εκστρατεία του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στα Δωδεκάνησα με ιστιοφόρο και συναυλία στην Κάλυμνο με τα “Στρατάκια”

Το Πολυδύναμο Κέντρο Καλύμνου με τη συνεργασία του Συμβουλευτικού Κέντρου Ρόδου και το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης από το Ηράκλειο Κρήτης, πραγματοποιούν ενημερωτική εκστρατεία σε νησιά των Δωδεκανήσων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς ΑΕ., του Συλλόγου Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου και του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Με το μήνυμα «Στάσου πλάι μου» μέλη, γονείς, φίλοι, εθελοντές και προσωπικό  του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στοχεύουν στην ανάδειξη της σημασίας των κοινωνικών δεσμών και των υποστηρικτικών δικτύων στην πρόληψη και τη θεραπεία της χρήσης ουσιών καθώς και στην κοινωνική επανένταξη.

«Ανοίγουμε πανιά» το Σάββατο 23 Ιουνίου με σημείο εκκίνησης την Κω.

Πιο συγκεκριμένα:
ΚΩΣ – Σάββατο 23/6
Ποδηλατοδρομία με τη συμμετοχή του Συλλόγου Κ.Α.Ο. Φιλίνος.  Σημείο εκκίνησης Πλατεία Ελευθερίας, 19:30.

ΛΕΡΟΣ – Κυριακή 24/6
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εφηβεία: Εξαρτήσεις και Συμπεριφορές Κινδύνου» σε συνεργασία με τον Δήμο Λέρου, κτήριο Δημοτικού Κινηματοθεάτρου (Λακκί), 11:00.

ΛΕΙΨΟΙ – Δευτέρα 25/6
Ομιλία με θέμα «Διαδίκτυο: Εθισμός και Πρόληψη» με την υποστήριξη του Δήμου Λειψών, Πνευματική Εστία, 11:00.

ΠΑΤΜΟΣ – Δευτέρα 25/6
Φιλικός αγώνας μπάσκετ κορασίδων και νεανίδων Α.Σ. Ξάνθου Πάτμου και αγώνας ποδοσφαίρου παίδων Α.Σ. Ξάνθου Πάτμου, γήπεδο Σκάλας, 19:00, με τη συνδιοργάνωση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πάτμου.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ – Τρίτη 26/6
Συναυλία με το κρητικό συγκρότημα «Στρατάκια», κεντρική Πλατεία Καλύμνου, 20:30. Συνδιοργάνωση Σύλλογος Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου και Δήμος Καλυμνίων.

 

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί