ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή

«Η πλήρης στήριξη που παρέχει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα στο οποίο προέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου, αποκαλύπτει την κατρακύλα της Ν.Δ. και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη στήριξη της Ν.Ε. Καβάλας της Ν.Δ. στον Χρήστο Πριονίδη:

Η πλήρης στήριξη που παρέχει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα στο οποίο προέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου, αποκαλύπτει την κατρακύλα της Ν.Δ. και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι πλέον προφανές πως το κόμμα της Ν.Δ., με αφορμή τη συμφωνία με την πΓΔΜ, υιοθετεί μια πολιτική γραμμή που, όχι απλώς φλερτάρει με την άκρα δεξιά, αλλά συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή!

Ο κ. Μητσοτάκης φέρει ακέραια την ευθύνη για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Τον καλούμε να απαντήσει ευθέως: Συμφωνεί με το κάλεσμα σε πογκρόμ κατά μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο προέβη ο Χρ. Πριονίδης; Συμφωνεί με τις απειλές για εμφύλιο πόλεμο; Συμφωνεί με τις δηλώσεις κατά των ομοφυλόφιλων;

Η ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Κυρίες και Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ,

Μετά το 4ο μνημόνιο δυστυχίας που ψηφίσατε την προηγούμενη εβδομάδα στην Βουλή, με περικοπές συντάξεων, φόρους, ενεχυρίαση του δημοσίου εθνικού πλούτου κλπ, ψηφίσατε και την συμφωνία για το Σκοπιανό κατ’ ουσίαν, η οποία συνιστά την μεγαλύτερη εθνική υποχώρηση της χώρας και την μεγαλύτερη εθνική διπλωματική  ήττα εν καιρώ ειρήνης. Χωρίς μάλιστα, καμία απολύτως πολιτική νομιμοποίηση.

Αντί να απολογείστε γι’ αυτά, εσείς και οι βουλευτές στους Καβαλιώτες, βρίσκετε «αποκούμπι» στις δηλώσεις ενός δημοτικού συμβούλου, ο οποίος μάλιστα άμεσα με γραπτή του δήλωση ανακάλεσε ζητώντας συγγνώμη. Αλλά «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».

Εσείς όμως καμιά συγγνώμη δεν ζητήσατε για την βία  που ασκήθηκε εναντίον των διαδηλωτών (μεταξύ των οποίων και συμπολιτών μας) που πήγαν στις Πρέσπες να διαμαρτυρηθούν για την παράδοση της Μακεδονίας. και με χρήση χημικών που η κυβέρνησή σας θα καταργούσε!!

Καλό θα ήταν επίσης, να ζητήσετε και εσείς κάποτε συγγνώμη, για τις κρεμάλες, τους γερμανοτσολιάδες και άλλα πολλά ωραία, με τα οποία δηλητηριάσατε συστηματικά την πολιτική ζωή του τόπου και σπείρατε το μίσος και την διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων, για να ανέλθετε στην εξουσία.

Το « τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» είναι δικό σας σύνθημα, σύνθημα άκρως διχαστικό. Δεν είναι δικό μας.

Σας καλούμε λοιπόν να αφήσετε τα ανέκδοτα και να ζητήσετε από τους Καβαλιώτες συγγνώμη για την εκχώρηση του Μακεδονικού ονόματος, της Μακεδονικής εθνότητας και της Μακεδονικής γλώσσας.

Εδώ ακόμη και ο αρχηγός σας, είπε mea culpa για το αχρείαστο δημοψήφισμα, τα «δίδακτρα» του οποίου βέβαια ξεπερνούν τα 100 δις ευρώ και θα τα πληρώνουν αγέννητες γενιές Ελλήνων.

Καλή η προσπάθειά σας, να διχάσετε για μια ακόμη φορά τους Έλληνες, αλλά τελικά καταφέρατε ένα μόνο πράγμα:

ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

ΦΥΓΕΤΕ.

 Από το Γραφείο Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί