Ξεκαθαρίστε, παρακαλώ!

O Ευάγγελος Αντώναρος καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του με συγκεκριμένους τρόπους μετά τη διάψευση του Γερμανού δημοσιογράφου για τις δηλώσεις Μητσοτάκη σχετικά με την συμφωνία για το όνομα της πΓΔΜ.

Η ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα δεδομένης της πολυετούς του εμπειρίας ως ανταποκριτής Γερμανικών εφημερίδων στην Αθήνα, γεγονός που σημαίνει ότι γνωρίζει καλά τα όσα ισχύουν στην αυστηρή δεοντολογία. Κάνει, δε, λόγο για το κύρος και την αξιοπιστία του κυρίου Μητσοτάκη.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου:

Ο Γερμανός δημοσιογράφος Michael Martens επιμένει για την εγκυρότητα των πηγών του σχετικά με τις διαβεβαιώσεις προς Ευρωπαίους αξιωματούχους. Επικαλείται δε δυο πηγές στο Βερολίνο.

Για τον Κυριακο Μητσοτακη τίθεται μέγα θέμα ηθικής τάξεως κι έχει δυο επιλογές καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με μια από τις εγκυρότερες εφημερίδες της Ευρώπης στην οποία – και μάλιστα στον ίδιο δημοσιογράφο — είχε δώσει με δίκη του πρωτοβουλία αποκλειστική συνέντευξη.

Έχει δυο επιλογές:1. Να στείλει επιστολή διάψευσης με τη σαφή θέση που σκοπεύει να πάρει στο μέλλον.2. Να προχωρήσει σε νομικά μέτρα κατα της εφημερίδας και του δημοσιογράφου στα γερμανικά δικαστήρια.

οτιδήποτε λιγότερο θα επιβεβαιώσει απλά ότι ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί διγλωσσία στο εν λόγω θέμα για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Τον καλώ για μια ακόμη φορά να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί