Ηράκλειο: Η πτήση της επιστροφής καθυστέρησε πάνω από 24 ώρες! (εικόνα)

Πληθαίνουν τα περιστατικά με προβλήματα και τεράστιες καθυστερήσεις στις πτήσεις από και προς την Κρήτη, με θύματα ταλαιπωρημένους τουρίστες! Μόνο τις τελευταίες 48 ώρες καταγράφηκαν δυο περιπτώσεις, η μία στο αεροδρόμιο των Χανίων και η άλλη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου!

Όπως μεταδίδει η Hannoversche Allgemeine Zeitung, η πτήση της Condor από το Ηράκλειο για το Ανόβερο, με περισσότερους από 100 επιβάτες, ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά πραγματοποιήθηκε 24 ώρες αργότερα, χωρίς να δοθούν εξηγήσεις στους εξοργισμένους επιβάτες, που απειλούν με προσφυγή και στη Δικαιοσύνη, όπως γράφουν μερικοί από αυτούς στα social media.

Μάλιστα σημειώνουν ότι και άλλες φορές η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ανάλογες καθυστερήσεις και προβλήματα και συχνά χρησιμοποιεί βουλγαρικές ή άλλες εταιρείες για να εκτελέσουν τις πτήσεις της!

Ανάλογα προβλήματα, όπως έγραψε το candiadoc.gr,  υπήρξαν το Σάββατο, όταν για περισσότερες από 30 ώρες 180 Σκανδιναβοί τουρίστες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο των Χανίων, καθώς η αεροπορική εταιρεία Small Planet, που θα τους μετέφερε στη Δανία, δεν είχε πλήρωμα να στελεχώσει την πτήση!

Οι Σκανδιναβοί εγκλωβίστηκαν στα Χανιά ολοκληρώνοντας τις διακοπές τους. Επρόκειτο να αναχωρήσουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, λίγο μετά τις 6, όμως παρέμειναν μέχρι και σχεδόν τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν αναχώρησε η πτήση τους για Κοπεγχάγη. Εκεί είχαν εγκλωβιστεί για το ίδιο διάστημα άλλοι περίπου τόσοι τουρίστες για Κρήτη.

Δείτε επίσης

Κρήτη: Άφησαν επί 30 ώρες 180 τουρίστες στο αεροδρόμιο επειδή… δεν είχαν πλήρωμα για την πτήση! (φωτο)

Πρώτη πτήση στην Κρήτη με ζημιά και πολύωρες καθυστερήσεις!- Πρεμιέρα με προβλήματα για τον Νίκι Λάουντα (φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί