Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Δωρεάν Σεμινάριο μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής εκπαίδευσης «ΕΡΜΕΙΟΝ+»

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου προτίθεται να υλοποιήσει μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης «ΕΡΜΕΙΟΝ +»  του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ, εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα:

« Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την μικρή επιχείρηση»

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν φυσική παρουσία σε χώρο εκπαίδευσης, αλλά όλη η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του ΕΡΜΕΙΟΝ+.

Για κάθε άτομο που θα εγγράφεται στην πλατφόρμα θα πρέπει να υπάρχει απαραίτητα διαφορετικό email καθώς επίσης αυτό να είναι και ενεργό διότι η επικοινωνία, ως επί το πλείστον, θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Μετά την καταχώρηση των εκπαιδευομένων στην πλατφόρμα θα τους αποσταλεί στο email τους το «όνομα χρήστη» και ο «κωδικός» με τα οποία θα κάνουν εισαγωγή στο σύστημα.

Θα υπάρχει ένας χρονικός περιορισμός, περίπου 20 ημέρες, μέσα στον οποίο θα πρέπει οι εκπαιδευόμενοι να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της περιόδου αυτής θα καθοριστεί με την  εγγραφή τους στο σύστημα και θα τους αποσταλεί στο email τους μαζί με ένα εγχειρίδιο χρήσης της πλατφόρμας.

Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης θα απενεργοποιείται η δυνατότητά τους να παρακολουθούν το πρόγραμμα.

Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα από όλους θα εκδίδονται και οι  βεβαιώσεις παρακολούθησης, τις οποίες οι εκπαιδευόμενοι θα παραλάβουν από τα γραφεία του συλλόγου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες αλλά και σε υπαλλήλους των επιχειρήσεων.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες : Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, Καντανολέων & Μινωταύρου (δίπλα από ΟΤΕ), κ. Κελεσή Δέσποινα  τηλ.& fax  2810-226150, email: emsylogo@gmail.com

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί