Έξαλλος ο Μακρόν: Τα έψαλλε σε νεαρό που τον αποκάλεσε “Μανού” (βίντεο)

Το γύρο του κόσμου κάνει βίντεο στο οποίο ο Εμανουέλ Μακρόν επέπληξε ένα νεαρό Γάλλο, ο οποίος εκτός τόπου και χρόνου απευθύνθηκε αποκαλώντας το Γάλλο πρόεδρο «Μανού», ενώ τραγούδησε τον ύμνο του Σοσιαλιστικού Κόμματος μπροστά του.

Η σκηνή έλαβε χώρα στο πλαίσιο τελετής στο περιθώιο τελετής στη βόρεια Γαλλία, για την έκκληση του στρατηγού Σαρλ ντε Γκολ για λαϊκή αντίσταση κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο νεαρός στεκόταν πίσω από ένα κιγκλίδωμα, την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος περνούσε από εκεί χαιρετώντας το πλήθος. Το τηλεοπτικό δίκτυο LCI κατέγραψε τον νεαρό να ψελλίζει τους στίχους από τον ύμνο του Σοσιαλιστικού Κόμματος και λίγο μετά να ρωτάει τον πρόεδρο: «Όλα καλά, Μανού;» (“Ca va Manu?”).

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι απολαυστικός:

«Όχι, όχι, βρίσκεσαι σε μια επίσημη εκδήλωση» του απάντησε αυστηρά κι απότομα ο Εμανουέλ Μακρόν.

«Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο».

«Μπορείς να κάνεις σαν κλόουν, αλλά σήμερα ψέλλουμε τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλίας και τον Ύμνο της γαλλικής Αντίστασης. Θα απευθύνεσαι σε εμένα ως κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας ή απλά κύριε».

Ο πιτσιρικά με την μοδάτη φράντζα δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης και ζήτησε συγγνώμη. «Ναι, κύριε πρόεδρε».

Η συγγνώμη του νεαρού μάλλον δεν αρκούσε στον Μακρόν: «Πρέπει να συμπεριφέρεσαι σωστά. Ακόμα κι αν κάποια ημέρα θελήσεις να ηγηθείς μιας επανάστασης, πρώτα πρέπει να αποκτήσεις ένα πτυχίο και να μάθεις πώς φέρνουν φαγητό στο τραπέζι».

https://youtu.be/d7FzjnW7l2g

news247

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί