Κρήτη: Άφησαν επί 30 ώρες 180 τουρίστες στο αεροδρόμιο επειδή… δεν είχαν πλήρωμα για την πτήση! (φωτο)

Για περισσότερες από 30 ώρες 180 Σκανδιναβοί τουρίστες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο των Χανίων, καθώς η αεροπορική εταιρεία Small Planet, που θα τους μετέφερε στη Δανία, δεν είχε πλήρωμα να στελεχώσει την πτήση! Οι Σκανδιναβοί εγκλωβίστηκαν στα Χανιά ολοκληρώνοντας τις διακοπές τους. Επρόκειτο να αναχωρήσουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, λίγο μετά τις 6, όμως παρέμειναν μέχρι και σχεδόν τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν αναχώρησε η πτήση τους για Κοπεγχάγη. Εκεί είχαν εγκλωβιστεί για το ίδιο διάστημα άλλοι περίπου τόσοι τουρίστες που είχαν προγραμματίσει να ξεκινήσουν από χθες τις διακοπές τους στο νησί, αλλά τελικά θα φτάσουν αργά απόψε…

Επιβάτες της πτήσης από Χανιά έστειλαν μάλιστα βίντεο και φωτογραφίες σε μέσα της χώρας τους, καταγγέλλοντας την αεροπορική εταιρεία ότι προκάλεσε ένα χάος, όχι μόνο λόγω της καθυστέρησης σχεδόν 1,5 ημέρα να γίνει η πτήση, αλλά σε σχέση με τη διαχείριση της διαμονής σε ξενοδοχεία, το βράδυ του Σαββάτου, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι δεν εξασφάλισε καν επαρκή τροφή!

Κάποιοι από τους επιβάτες, όλες αυτές τις ώρες της αναμονής, κατάφεραν να βρουν άλλες πτήσεις και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

 

 

Candiadoc  με πληροφορίες από την expressen

 

Δείτε επίσης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί