Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου μετά τη διαγραφή του: “Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας” (Βίντεο)

«Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Καμμένου, έπειτα από τη διαγραφή του από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

Σχολιάζοντας το tweet του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή … κουτσός ο παίχτης…», ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής είπε στον ΣΚΑΪ: Η μεταγραφή που πήρα είναι με τον κόσμο, ο οποίος πιστεύει ότι δεν πρέπει να βάλω την υπογραφή μου να παραδώσω τη Μακεδονία. Η πληρωμή θα είναι αν με ψηφίσουν και με ξαναψηφίσουν να ξαναμπώ στη Βουλή.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι ο ίδιος υπερψήφισε την πρόταση μομφής καθώς δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για την Μακεδονία» και κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Καμμένος σημείωσε πως δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί