Καμμένος: «Ο Μητσοτάκης στοχεύει στους ΑΝΕΛ και όχι στην κυβέρνηση»

Με άγριες διαθέσεις απέναντι στον Σταύρο Θεοδωράκη ξεκίνησε την ομιλία του ο Πάνος Καμμένος. «Ο Θεοδωράκης παρακαλάει να μπει στην κυβέρνηση», είπε, επαναλαμβάνοντας τη θέση των ΑΝΛΕ ότι δεν θα ρίξουν σήμερα την κυβέρνηση, αλλά παράλληλα δεν θα ψηφίσουν και τη συμφωνία για το Σκοπιανό –  που υπογράφεται αύριο στις Πρέσπες – «όταν και εφόσον έρθει στη Βουλή».

«Η διαφορά του Ποταμιού με τους ΑΝΕΛ είναι ότι οι ΑΝΕΛ είναι συμπαγές κόμμα ενώ το Ποτάμι είναι προϊόν μιντιακού και επιχειρηματικού σωλήνα που βρίσκεται σε πλήρη τρικυμία εν κρανίω», τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

«Όταν θα έρθει, αν θα έρθει, στη Βουλή – εμείς αμφισβητούμε ότι από την άλλη πλευρά θα γίνουν οι κινήσεις που προβλέπονται – θα μιλήσει η Βουλή. Οι ΑΝΕΛ δεν θα την ψηφίσουν. Με οποιοδήποτε τρόπο δεν θα την επικυρώσουμε.», ενώ σχολιάζοντας την πρόταση δυσπιστίας είπε:

«Αν ψηφίζαμε την πρόταση δυσπιστίας σήμερα, τι θα γινόταν; Ο Θεοδωράκης παρακαλάει να γίνει μέρος τις κυβέρνησης. Όπως και τόσοι που δεν προέβαλαν καμία αντίσταση στο ονοματολογικό. Αν ο λαός έδινε την πλειοψηφία, θα υπέγραψε τη συμφωνία; Ναι ή όχι; Την απάντηση την έχετε δώσει. Ένα μεγάλο «ναι»».

«Ο Μητσοτάκης στοχεύει στους ΑΝΕΛ κι όχι στην κυβέρνηση», υπογράμμισε.

newpost.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί