Εγκαινιάζεται το νέο περιφερειακό γραφείο του ΟΒΙ στην Κρήτη

Ο Γενικός Διευθυντής, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) σας προσκαλούν ενόψει της έναρξης λειτουργίας του  Περιφερειακού Γραφείου (Βιβλιοθήκης) του ΟΒΙ στην Κρήτη σε εκδήλωση για τα εγκαίνια, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00, στοΕπιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9, Ηράκλειο Κρήτης.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Αλιφιεράκης, ο Πρύτανης ΤΕΙ Κρήτης κ. Νικόλαος Κατσαράκης, o Διευθυντής του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ), κ. Αρτέμης Σαϊτάκης, o Πρόεδρος Δ.Σ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΙΠΕΗ) κ. Ελευθέριος Αντωνακάκης και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ, Δρ. Ιωάννης Καπλάνης.

Επιπλέον θα γίνει παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης της Κρήτης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης ως σημείου επαφής και ενημέρωσης του Κοινού, για την παροχή τεχνολογικών πληροφοριών σχετικά με τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας, τα Βιομηχανικά Σχέδια και τους λοιπούς Τίτλους Προστασίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, καθώς επίσης για το ισχύον πλαίσιο προστασίας για τις εφευρέσεις και τα Βιομηχανικά Σχέδια σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης εγκαινίων της Περιφερειακής Βιβλιοθήκης της Κρήτης, θα ακολουθήσει cocktail δικτύωσης στον ίδιο χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί