Χτύπησαν υπαλλήλους της ΔΕΥΑΗ που πήγαν να ελέγξουν παράνομες συνδέσεις!- Συγγενείς κορυφαίου δημοτικού παράγοντα οι δράστες

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας σε βάρος εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ σημειώθηκε στον Προφήτη Ηλία του δήμου Ηρακλείου, με πρωταγωνιστές μάλιστα συγγενικά πρόσωπα κορυφαίου στελέχους της δημοτικής επιχείρησης και δημοτικού συμβούλου- παράγοντα της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Candiadoc, δυο υπάλληλοι, που πήγαν να ελέγξουν την περασμένη Παρασκευή παράνομη σύνδεση από το δίκτυο ύδρευσης, δέχτηκαν την επίθεση των ανθρώπων που φέρονται να παρανόμησαν. Το φραστικό επεισόδιο ακολούθησε χειροδικία σοβαρό επεισόδιο σε βάρος των εργαζομένων, που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Η υπόθεση μάλιστα έχει επιχειρηθεί να κρατηθεί “κρυφή”, δηλαδή να μη γίνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία ούτε να υπάρξει αναφορά στα μέσα ενημέρωσης.

Το ίδιο το στέλεχος της ΔΕΥΑΗ, συγγενικά πρόσωπα του οποίου είναι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, είναι εκείνος που πιέζει να μη δοθεί διάσταση στο θέμα, ενώ αναμένεται να πάρει θέση και το σωματείο των εργαζομένων.

Το θέμα πάντως δεν είναι γνωστό αν έφτασε στον ίδιο τον δήμαρχο, ούτε αν έχει κάνει ο,τιδήποτε για την προστασία όχι μόνο των εργαζομένων και της δημοτικής επιχείρησης, αλλά της ίδιας της νομιμότητας.

Οι εργαζόμενοι της δημοτικής επιχείρησης, σε πρώτη φάση, έχουν πάρει απόφαση να μην προχωρούν σε ελέγχους, αφού δεν έχουν καν τη στήριξη των δημοτικών παραγόντων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί