Κρήτη: Ο έλεγχος των αστυνομικών αποκάλυψε τα όπλα

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου δυο Έλληνες (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 36 και 26 ετών και 31χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 36χρονο κατά την διάρκεια του έλεγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν περίστροφο, πιστόλι, 4 γεμιστήρες και φυσίγγια

 

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι η 26χρονη παρέδωσε στον 31χρονο τα ανωτέρω κατασχεθέντα και αυτός τα παρέδωσε στην συνεχεία στον 36χρονο.   

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί