Κρήτη: Πιάστηκαν με ναρκωτικά και καπνό

Κατασχέθηκαν 78 γραμμάρια κάνναβη, 800 γραμμάρια καπνού και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα (13.06.2018) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου (ΤΑΕ), σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 48 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και περί τελωνιακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πρωινές ώρες σήμερα (13.06.2018), από αστυνομικούς των  ανωτέρω Υπηρεσιών , πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία των συλληφθέντων, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 78 γραμμαρίων, δέκα έξι (16) συσκευασίες καπνού με συνολικό βάρος 800γραμμαρίων τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ταινία φόρου κατανάλωσης ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί