Καταγγέλλουν απόπειρα περιορισμού της δράσης του ΚΚΕ από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου

Αναλακοίνωση εξέδωσε η ΚΟΒ Μαλεβιζίου της Τομεακής Οργάνωσης Ηρακλείου, μέσω της οποίας καταγγέλλει ότι εχθές ξηλώθηκαν αφίσες του ΚΚΕ οι οποίες καλούν στην κεντρική πολιτική συγκέντρωση στις 16 Ιούνη,  από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου, με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μαλεβιζίου.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Η ΚΟΒ Μαλεβιζίου της Τομεακής Οργάνωσης Ηρακλείου καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια, να ξηλωθούν αφίσες του ΚΚΕ οι οποίες καλούν στην κεντρική πολιτική συγκέντρωση στις 16 Ιούνη, στην οποία προχώρησε χτες Δευτέρα 11/6/18 ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου, με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μαλεβιζίου.

Την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι μικροί εμποροβιοτέχνες βλέπουν το εισόδημα τους να συρρικνώνεται, τα δικαιώματα τους να πετσοκόβονται, η δημοτική αρχή πιστή στην υπεράσπιση της κυβερνητικής πολιτικής επιδιώκει με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τη δράση του ΚΚΕ στην περιοχή.

Τους λέμε ότι «σε ΚΚΕ και ΚΝΕ δεν πιάνουν απειλές και περιορισμός της αγωνιστικής δράσης μας»! Τέτοια φαινόμενα μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτουν το αληθινό πρόσωπο των υπερασπιστών της αντιλαϊκής πολιτικής. Απάντηση θα πάρουν με τη μαζική συμμετοχή και την επιτυχία της πολιτικής συγκέντρωσης της Τομεακής Οργάνωσης Ηρακλείου το Σάββατο 16 Ιούνη 8:30μμ στην πλατεία Ελευθερίας με ομιλητή τον Θ. Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί