«Ντροπή σας! Είσαστε φασίστες!»: Τα βίντεο από τον ψηφιακό δίσκο του χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου, που προβλήθηκαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Με την προβολή των φωτογραφιών και των βίντεο που προέρχονται από τα προσωπικά αρχεία του βουλευτή της Χ.Α., Παναγιώτη Ηλιόπουλου, προχώρησε η 252η δικάσιμος.

Το τατού “Zieg Heil” στο μπράτσο του Ηλιόπουλου: πριν και μετά την ποινική δίωξη.

 

Αναδημοσιεύουμε τα βίντεο του ψηφιακού δίσκου του Ηλιόπουλου που προβλήθηκαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όπως αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του OmniaTv.

(Κείμενο: Λουκάς Σταμέλλος, OmniaTv, 31/5/2018)

Με την προβολή των φωτογραφιών και των βίντεο που προέρχονται από τα προσωπικά αρχεία του βουλευτή της Χ.Α., Παναγιώτη Ηλιόπουλου, προχώρησε η 252η δικάσιμος. Υπενθυμίζουμε πως οι προβολές γίνονται μόνο στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, καθώς στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών… δεν λειτουργεί ο προτζέκτορας.

Στα βίντεο, επιλογές της πολιτικής αγωγής από το σύνολο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, επαναβεβαιώνονται:

  • Η θέση του Μιχαλολιάκου ως απόλυτου αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης
  • Οι ιεραρχικοί ρόλοι των στελεχών κάτω από τον αρχηγό, όπως π.χ. του Γ. Μισιάκα («Μάστορα») ως υπεύθυνου για την Θεσσαλία, του Λαγού αντίστοιχα σε Πειραιά – Πέραμα – Νίκαια, του ίδιου του Ηλιόπουλου ως επικεφαλής τάγματος εφούδου στο Βόλο, κ.ο.κ.
  • Η ναζιστική ιδεολογία πίσω από τον μανδύα του «νόμιμου κόμματος».

Δείτε τα βίντεο με πρώτο ένα απόσπασμα από την υποδοχή που είχε η Χρυσή Αυγή στους δρόμους του Βόλου:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί