Στα άκρα ο εσωκομματικός πόλεμος στη ΝΔ Ηρακλείου, η επίθεση της Α. Σπανάκη (με… το όπλο της!) στον Γρ. Πασπάτη και ο δάκτυλος Αυγενάκη (φωτο)

Φαίνεται ότι τα πράγματα στην τοπική ΝΔ είναι εκρηκτικά και εκφράζουν ακριβώς έτσι και το κλίμα στο δημαρχείο Ηρακλείου, ενόψει και των εκλογών του 2019! Πρόσφατα γράφαμε για την απίστευτη επίθεση της ΝΟΔΕ στη δημοτική αρχή, την οποία κυρίως το κόμμα της ΝΔ είχε στηρίξει στις εκλογές του 2014. Μια επίθεση που είχε στο βάθος τη “φωνή” του τοπικού βουλευτή, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος στη Λότζια διακρίνει εν δυνάμει εσωκομματικούς αντιπάλους, με πρώτο τον επιλαχόντα βουλευτή και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Λευτέρη Αυγενάκη.

Δείτε:

Σε οριστική ρήξη δημοτική αρχή Ηρακλείου- ΝΔ: Η πρωτοφανής ανακοίνωση της ΝΟΔΕ που… τσαντίστηκε, και η απάντηση της Λότζια

Ο (πολιτικά) αδίστακτος κύριος Αυγενάκης

Η μάχη αυτή φαίνεται ότι όσο περνά ο καιρός, κορυφώνεται.

Αιχμή του δόρατος, συχνά, η άλλοτε αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής του Βασίλη Λαμπρινού, που πλέον έχει διαγραφεί από την παράταξη, Αθηνά Σπανάκη, στέλεχος της ΝΔ και στο περιβάλλον Αυγενάκη, η οποία, όπως όλα δείχνουν και εφόσον ο κ. Αυγενάκης παραμείνει γραμματέας της ΝΔ μέχρι τις εθνικές εκλογές, θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο στο Ηράκλειο.

Η κ. Σπανάκη με ανάρτησή της στο facebook εξαπέλυσε χθες βράδυ μια σφοδρή επίθεση στον Γρηγόρη Πασπάτη, στον οποίο αναφέρεται απαξιωτικά, τον κατηγορεί ότι επιτίθεται σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της και τον καλεί να τα βάλει δημόσια με την ίδια!

Λίγο μετά την ανάρτηση αυτή, η κ. Σπανάκη ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται η ίδια με… όπλο- παιγνίδι, δηλώνοντας ότι όταν παίζεις πόλεμο με τα παιδιά, η καρδιά σου πλημμυρίζει ειρήνη!

Δείτε την ανάρτηση- επίθεση στον Γρηγόρη Πασπάτη

 

Αγαπητε προεδρε δημοτικου συμβουλιου,,ειπα να μην ξανα ασχοληθω μαζι σου ομως δυστυχως οι πραξεις σου δεν με αφηνουν..Μεσα απο τα προσωπικα σου συμφεροντα καταφερες να φερεις τον διχασμο σε μια παραταξη,εκρυψες καθε σου ανανδρη κινηση πισω απο το σεντονι του καλου επιστημονα,,εβαλες βετο για την ”εισοδο αντιπαλου σου”κατα την δικη σου αποψη,μεσα στον δημο και δουλευεις σκληρα για την κατακτηση της ”καρεκλας”με στοχο, και την αναδο σου αλλα και την εξαφανιση οσων σε ενοχλουν η νιωθεις οτι σε απειλουν..Και οσο ο πολεμος σου ηταν απεναντι σε εμενα,που τα καταφερες και μια χαρα να πραγματοποιησεις την επιθυμια σου, οπως ηταν και η συμφωνια σου αλωστε με την ”αυλη”σε ανεχτηκα…Ομως εχεις αρχισει και γινεσαι ψυχολογικα πιεστικος και δημιουργεις θεματα σε ανθρωπους που αξιζουν μονο σεβασμο μεσα απο την πορεια τους ως επιστημονες και ως ανθρωποι..Σε εχω καλεσει πολλες φορες και εσενα και την παρεα σου να μιλησουμε δημοσια για ολα..Εσυ χρησιμοποιεις αλλα μεσα για να ξεφυγεις η να τονισεις ποιος εισαι και ποσα αξιζεις και πολλες φορες οταν ζοριζεσαι λες και αρες μαρες κουκουναρες…Σε καλω λοιπον αλλη μια φορα να μιλησουμε ανοιχτα και να δει ο κοσμος ποιος ελεγε τι,ποιος εκανε συμφωνιες και ποιος εφερε τον διχασμο!!!Και αυτα τα λεω ΕΓΩ και μονο ΕΓΩ η Αθηνα Σπανακη και δεν βαζω αλλον χωρις υπογραφη να τα γραψει, ουτε σε συνεννοηση με ΚΑΝΕΝΑΝ!!!Σε αντιθεση με εσενα που τα δινεις στον ”πανω κατω”..και προσπαθεις να χρησιμοποιησεις την δικη μας ”διαφορα”για να ”χτυπησεις”αυτους που εσυ θελεις….μικροπρεπες το κολπο σου…Σου εχω ξαναπει δεν μπορεις να με φτασεις..γιατι εγω τρεχω με αθλητικα” ελευθερη” ενω εσυ εισαι δεμενος στην πολυαγαπημενη σου ”καρεκλα”την οποια θελεις να κανεις θρονο..Ελα λοιπον να τα βαλεις δημοσια ΜΑΖΙ ΜΟΥ και οχι με οτι αναπνεει γυρω μου!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί