Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη με ηλεκτρικά – Ζημιές και σε διπλανά σπίτια (Βίντεο & φωτο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το πρωί σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στη Στυλιανού Γονατά 16, στο Περιστέρι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο με 18 άνδρες και έξι οχήματα.

Η φωτιά, ωστόσο, λόγω και του εύφλεκτου υλικού πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Το σχέδιο της πυροσβεστικής εκτυλίχθηκε σε δυο φάσεις, αφενός να κατασβέσει τη φωτιά στην αποθήκη ηλεκτρικών, αφετέρου να προστατέψει τα διπλανά σπίτια που κινδύνεψαν από τη φωτιά.

Να σημειωθεί ότι η αποθήκη ηλεκτρικών βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή του Περιστερίου, αριστερά και δεξιά βρίσκονται σπίτια και πολυκατοικίες, οπότε η κατάσταση ήταν και παραμένει επικίνδυνη.

Την τελευταία ώρα, λόγω της διάρκειας και της έντασης της φωτιάς εκφράζονται φόβοι για τη στατικότητα του κτιρίου, ενώ, όπως επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί σε διπλανά κτίρια. Συγκεκριμένα, εξωτερικές ζημιές έχει υποστεί μια πολυκατοικία που εφάπτεται στην αποθήκη ηλεκτρικών, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ζημιές έχει υποστεί και ένα ακατοίκητο διαμέρισμα.

Μεγάλη φωτιά σε βιοτεχνία στο Περιστέρι – Επιχειρούν 30 πυροσβέστες

Gepostet von Iefimerida am Montag, 4. Juni 2018

Αναστάτωση στη γειτονιά

Οπως είναι φυσικό, στη γειτονιά του Περιστερίου επικρατεί αναστάτωση, με τους κατοίκους της περιοχής να ανησυχούν για τα σπίτια τους. Διπλανά σπίτια πλημμύρισαν από τα νερά που έριχνε η πυροσβεστική για να κατασβέσει τη φωτιά στη βιοτεχνία, ενώ η θερμοκρασία στο εσωτερικό τους είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Ιδιοκτήτης αποθήκης στο Περιστέρι: Καταστράφηκα, δεν ήταν ασφαλισμένα τα προϊόντα 

Σε απόγνωση ο Νίκος Καρώνης, ιδιοκτήτης της αποθήκης ηλεκτρικών στο Περιστέρι, καθώς η φωτιά κατέστρεψε την επιχείρηση ολοσχερώς.

Δεν έδωσα σημασία στον πρώτο συναγερμό, ήρθα στο δεύτερο και είχε καταστραφεί όλο το κτίριο. Δεν είναι ασφαλισμένο. Εγώ ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Το κτίριο είχε πυρασφάλεια αλλά δεν λειτούργησε. Το κτίριο είναι νοικιασμένο και περίμενα να μου το παραδώσουν για να το ασφαλίσω.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα εμπορεύματα που υπήρχαν μέσα στην αποθήκη ήταν αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ.

iefimerida.gr

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί