Πρώτη πτήση στην Κρήτη με ζημιά και πολύωρες καθυστερήσεις!- Πρεμιέρα με προβλήματα για τον Νίκι Λάουντα (φωτο)

Η πρώτη πτήση στην Κρήτη της αεροπορικής εταιρείας Laudamotion, του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στη formula, Νίκι Λάουντα, σημαδεύτηκε από ζημιά στο αεροσκάφος και πολύωρη καθυστέρηση, που επηρέασε το σύνολο του προγράμματος της εταιρείας στην Ευρώπη!

Ο Νίκι Λάουντα κατά τη συνέντευξη της παρουσίασης της εταιρείας του και των δρομολογίων προς την Κρήτη, τον περασμένο Μάρτιο (φωτο: APA / Herbert Pfarrhofer)

Η πρώτη πτήση της Laudamotion έγινε από το αεροδρόμιο της Βιέννης για την Κρήτη έγινε την Παρασκευή. Προορισμός ήταν το αεροδρόμιο των Χανίων. Κατά την προσγείωση το αεροσκάφος διαπιστώθηκε με πρόβλημα και για την αποκατάσταση χρειάστηκαν πάνω από 5 ώρες, όσες και η καθυστέρηση για την αναχώρηση.

Μάλιστα στη σελίδα της  Laudamotion στο facebook επιβάτες από τα Χανιά έγραφαν διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα.

Η καθυστέρηση της πτήσης των Χανίων επηρέασε τις άλλες πτήσεις από τη Βιέννη. Η αναχώρηση στην Πίζα, η οποία είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι, καθυστέρησε μέχρι το βράδυ. Στο Ντίσελντορφ και τη Βασιλεία, όλες οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας έγιναν με 3-5 ώρες ώρες καθυστέρηση.

“Φυσικά είναι άσχημο αν έχετε τεχνικά προβλήματα την πρώτη μέρα και γι ‘αυτό καθυστερούν οι πτήσεις”, δήλωσε η εκπρόσωπος της Laudamotion, Milene Platzer.

Candiadoc με πληροφορίες από Laudamotion και kurier.at

 

Δείτε επίσης

Στην Κρήτη φέρνει τα αεροπλάνα του ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Νίκι Λάουντα (φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί