Χειροπέδες σε πενταμελή σπείρα που διακινούσε χασίς και χάπια

Όλοι οι συλληφθέντες ηλικίας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Η εξιχνίαση της δράσης μιας πενταμελούς σπείρας που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην Κοζάνη ξεκίνησε από την σύλληψη μιας 46χρονης Ελληνίδας, στο σπίτι της οποίας οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών η αξιοποίηση στοιχείων. Εκεί, κατασχέθηκαν 75 ναρκωτικά χάπια, 15,5 γραμμάρια άγνωστης ουσίας σε σκόνη, σύνεργα για τη χρήση ναρκωτικών και 90 ευρώ.

Ακολούθησαν αλυσιδωτές συλλήψεις, μιας 22χρονης Ελληνίδας, δυο Ελλήνων ηλικίας 19 και 37 χρόνων και ενός 23χρονου Αλβανού, στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν συνολικά 876,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν ένα φορτηγό και 890 ευρώ. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, που άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους για σύσταση συμμορίας και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Ναρκωτικά χάπια διακινούσε και ένας 37χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε στην Καλαμπάκα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 76 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί