Ορκωμοσία Νοσηλευτικής με το μουσικό σχήμα ΙΑΜΑ

Παιδεία και πολιτισμός συναντήθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25.5.2018 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.

Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης Δρ. Νικόλαος Τζανάκης, με τη Δρ. Ευριδίκη Πατελάρου, Πρόεδρο του τμήματος Νοσηλευτικής (δεξιά) και τη Δρ. Αθηνά Πατελάρου, Επικ. καθηγήτρια Νοσηλευτικής (αριστερά)

Την εκδήλωση επένδυσε καλλιτεχνικά το μουσικό σχήμα «ΙΑΜΑ» του Μουσείου Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης που απαρτίζεται από υγειονομικούς – επαγγελματίες υγείας με ιδιαίτερη αγάπη και έφεση στη μουσική. Ακολούθως, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Δρ. Τζανάκης Νικόλαος ως επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ανέπτυξε στους νέους επιστήμονες και μελλοντικούς επαγγελματίες υγείας ομιλία με θέμα «Η σημασία της έρευνας στις Επιστήμες Υγείας».

Το μουσικό σχήμα ΙΑΜΑ εν δράσει

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του  Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης έχει ως στόχο την προσφορά άρτιας και σύγχρονης επιστημονικής εκπαίδευσης σε φοιτητές νοσηλευτικής. Εφέτος για πρώτη φορά λειτουργεί και πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο “Προηγμένη Κλινική Πρακτική στις Επιστήμες Υγείας”, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα υπάρχον κενό στη χώρα μας στο πεδίο της τεκμηριωμένης και σύγχρονης πρακτικής βασισμένης σε ενδείξεις.

Οι τραγουδιστές του σχήματος ΙΑΜΑ Δεβόρα Κεγιαδάκη (ΩΡΛ), Βασίλης Ξημέρης (ψυχίατρος) με τον Μιχάλη Ζωγραφάκη Σφακιανάκη (Λέκτορα Νοσηλευτικής)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί