Μα αφού η αγία οικογένεια είναι πεντακάθαρη, γιατί τη χτυπούν και στενοχωρούν τον Κυριάκο; (βίντεο)

Την μπάλα στη εξέδρα πέταξε για άλλη μια φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ερωτώμενος για τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις offshore της συγύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι. «Λυπάμαι πολύ που το Μέγαρο Μαξίμου καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον της συζύγου μου. Δεν θα τους ακολουθήσω σε αυτόν τον κατήφορο» επανέλαβε ο Κυρ. Μητσοτάκης, στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως», αρνούμενος να δώσει οποιαδήποτε απάντηση στα όσα με στοιχεία  καταγγέλλονται. Μίλησε για άλλη μια φορά για «κατασκευάσματα» και ζήτησε να χτυπήσουν τον ίδιο και όχι τη σύζυγό του, κάνοντας λόγο για «χυδαιες προσωπικές επιθέσεις από τα υπόγεια του Μαξίμου».

«Η σύζυγός μου κατέφυγε στη δικαιοσύνη» είπε και θέλησε να κλείσει όπως όπως τη συζήτηση εκεί, με ένα «καλό είναι στην πολιτική οι γυναίκες και γενικά οι οικογένειες να μένουν απέξω». Προφανώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε να μην τον χτυπούν εκεί που πονάει, στις οικογενειακές… αμαρτίες.

Παρακολουθήστε τον πολιτικό που ευελπιστεί (ματαίως) να γίνει ο αυριανός πρωθυπουργός, να επιχειρηματολογεί υπέρ του δικαιώματός του (!) να αφήνει τις καταγγελίες αναπάντητες και να μένει στο απυρόβλητο για όσα σοβαρά απασχολούν την επικαιρότητα:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί