Οι απίστευτοι τραμπουκισμοί του δημάρχου Γόρτυνας: Επίθεση εν ώρα ΔΣ σε γυναίκα δημοσιογράφο και χτυπήματα στην κάμερα! (βίντεο)

Απίστευτα γεγονότα, με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Γόρτυνας, Νίκο Σχοιναράκη, και συνεργάτες του, σημειώθηκαν στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος της Γόρτυνας, θυμίζουμε, μετά τη φασιστική επίθεση και τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη είχε αξιώσει να ζητήσει συγγνώμη ή να παραιτηθεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφήνοντας στη σελίδα του στο facebook να υπάρχουν ακόμα και σχόλια ή απειλές για το θάνατο του συναδέλφου του! (δείτε Πρόκληση του δημάρχου Γόρτυνας: Τί έγραψε μετά τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη και πώς έδινε βήμα σε όσους ζητούσαν ακόμα και τον θάνατό του! (εικόνες))

Τώρα ξαναχτυπά, με τραμπούκικη επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο εν ώρα μάλιστα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, προκαλώντας την αντίδραση των δημοτικών συμβούλων που τον κατήγγειλαν και αποχώρησαν.

Ο κ. Σχοιναράκης, όπως θα δούμε στη συνέχεια στα βίντεο που τράβηξε η ίδια η δημοσιογράφος θύμα της επίθεσης, αξιώνει να κλείσει την κάμερα η δημοσιογράφος Πόπη Πρωτογεράκη, γιατί, όπως λένε τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, που επίσης συμμετέχει, τουλάχιστον στη φραστική επίθεση, “οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι ανοικτές αλλά όχι σε δημοσιογράφους που δεν είναι αντικειμενικοί και είναι κατευθυνόμενοι”!

Όταν εκείνη αρνείται να κλείσει την κάμερα ή να αποχωρήσει και την παρουσία της στηρίζουν δημοτικοί σύμβουλοι, διαμαρτυρόμενοι για τη στάση του δημάρχου, εκείνος αρνείται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων, “απειλώντας” ότι θα το κάνει αργότερα, τις επόμενες μέρες, γραπτώς, ακριβώς για να μην καταγραφούν οι δηλώσεις του στην κάμερα.

Κι όταν η κάμερα δεν κλείνει, τότε σηκώνεται από το έδρανό του, πηγαίνει απειλητικά προς τη δημοσιογράφο και χτυπάει την κάμερα!

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με την αποχώρηση πολλών δημοτικών συμβούλων, αλλά και την παρέμβαση άλλων, από το “ακροατήριο”, υπέρ του δημάρχου, χωρίς καν να τους εγκαλέσει ο πρόεδρος…

Ήδη η δημοσιογράφος ενημέρωσε την εισαγγελία Ηρακλείου για το περιστατικό.

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σχοιναράκης έχει αυτή τη στάση μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Πριν από λίγο καιρό, υπακούοντας στο νεύμα Αυγενάκη, ήταν ο πρώτος δήμαρχος της Κρήτης που εξέφρασε ξενοφοβικές απόψεις, εκδίδοντας και ψηφίσματα κατά των προσφύγων και μεταναστών που θα μεταφέρονταν στο νησί!

Ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μετά αποχώρησε και πήγε στον Σώρρα, Τώρα κυκλοφορεί πίσω από τα στελέχη της ΝΔ, αφού προσπάθησε να πλησιάσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τα βίντεο από το apopsilive με την απίστευτη επίθεση

Αρχικά ο ίδιος και ο πρόεδρος του ΔΣ ζητούν από τη δημοσιογράφο, εν ώρα δημόσιας συνεδρίασης του συμβουλίου,  να κλείσει την κάμερα

 

Όταν η δημοσιογράφος δεν… συμμορφώνεται προς τα υποδείξεις, αναλαμβάνει ρόλο ο δήμαρχος Γόρτυνας, σηκώνεται από το έδρανο, της επιτίθεται και χτυπάει την κάμερα!

 

Η αντίδραση των δημοτικών συμβούλων

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί