Στις εκδηλώσεις για τη Μάχη του Λασιθίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου οι εκδηλώσεις για την ιστορική Μάχη του Λασιθίου στο Οροπέδιο Λασιθίου, την Κυριακή 27 Μαΐου 2018.

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής.

Θα παραστούν:

Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμος (εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου), ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λεύκης κ. Ευμένιος, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λασιθίου, ο τ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Πλακιωτάκης Βουλευτής ΝΔ Ν. Λασιθίου, ο Ευρωβουλευτής  Νικόλαος Ανδρουλάκης (Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη-S&D), ο Ευρωβουλευτής Γεώργιος Γραμματικάκης (Το Ποτάμι-S&D), ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης κ. Βασίλειος Λαμπρινός, η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κα Μαρία Κοζυράκη, η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι Αρχών – Φορέων.

Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Ευρωβουλευτής Νικόλαος Μ. Ανδρουλάκης.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει, προκειμένου να ξεναγήσει,  ο κ. Γεώργιος Παναγιωτάκης, βραβευμένος συγγραφέας και ιστορικός από την Ακαδημία Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί