Έσφαξαν 21χρονη, έκαψαν το πτώμα της στον κήπο κι έψηναν κοτόπουλο για να καλύψουν τη μυρωδιά! (βίντεο)

Ο μαρτυρικός θάνατος της 21χρονης νταντάς Sophie Lionnet τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Λονδίνο δεν είχε μόνο σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη αλλά είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Μία γυναίκα και ένας άνδρας, τα αφεντικά της, η 35χρονη Sabrina Kouider και ο 40χρονος Ouissem Medouni χτύπησαν μέχρι θανάτου την 21χρονη πριν προσπαθήσουν να κάψουν το πτώμα της στον κήπο.

Είναι από τις φορές που απορείς πως το ανθρώπινο είδος έχει τόσο αρρωστημένα και ταπεινά ένστικτα. Τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις δεν μπορεί να προέρχονται από πολιτισμένους ανθρώπους που μάλιστα μεγαλώνουν παιδιά.

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα όπως γράφει η Dailly Mail είναι ότι αφού σκότωσαν την 21χρονη και στην προσπάθειά τους να κάψουν το πτώμα της στον κήπο για να εξαφανίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία, έψησαν στο μπάρκεκιου κοτόπουλο για να “σβήσουν” τη μυρωδιά της καμμένης σάρκας της νεκρής κοπέλας.

Οι γονείς της Sophie Lionnet ζητούν να τους κάψουν στην πυρά μετά την καταδίκη τους για τη δολοφονία της. Η η μητέρα της Sophie, Catherine Devallonne δήλωσε πως θα ήθελε να εφαρμοστεί η θανατική ποινή.

«Θα τους έκαιγα στην πυρά. Αυτό αξίζουν. Είναι ίσως σκληρό, αλλά αυτό που έκαναν ήταν ακόμα πιο σκληρό». «Σε αυτούς τους ανθρώπους δεν αξίζει να ζουν» σημείωσε ο 56χρονος πατέρας της Sohpie, Patrick Lionnet.

Τα λόγια τους έρχονται μετά την ανατριχιαστική φωτογραφία της 21χρονης κόρης τους δύο μέρες πριν την άγρια δολοφονία της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί