“Οχι άλλο αίμα”: Αφήνουν λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκε ο άτυχος ποδηλάτης στην Κρήτη (Φωτο)

“Κραυγή απόγνωσης” για έναν ακόμη θάνατο στην άσφαλτο, από αγανακτισμένους πολίτες των Χανίων, οι οποίοι απαιτούν να σταματήσει να χύνεται αθώο αίμα στους δρόμους της πόλης.

Στο σημείο που αποτέλεσε το κόψιμο του νήματος της ζωής για τον 55χρονο ποδηλάτη και πατέρα 5 παιδιών Κώστα Τζωρτζάκη, οι οργισμένοι πολίτες των Χανίων έγραψαν με κόκκινη μπογιά “ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ” τόσο στο οδόστρωμα όσο και στις κολώνες της ΔΕΗ επί της αιματοβαμμένης διασταύρωσης των Τσόντου Βάρδα και Ι. Καποδιστρίου.
Το νέο θανάσιμο δυστύχημα έχει συγκλονίσει όλη την τοπική κοινωνία, ενώ οι περισσότεροι αδυνατούν να πιστέψουν πως η ασυνείδητη οδηγός που τράκαρε με τον άτυχο ποδηλάτη, μετά τη σύγκρουση εγκατέλειψε το θύμα και εξαφανίστηκε.

Μεγάλη είναι και η δυσαρέσκεια πολλών για το ρόλο των αρχών, καθώς είναι η δεύτερη μέρα που ενώ έχουν εντοπίσει στα στοιχεία της, ακόμα δεν έχουν κατορθώσει να προβούν σε σύλληψή της.

Στο σημείο της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή στον αδικοχαμένο Κώστα, ένας φίλος του επιχείρησε να φτιάξει ένα πρόχειρο εικονοστάσι με καντήλι, κεριά και λουλούδια και όπως είπε στο zarpanews.gr: “Είναι κάτι απλό, επειδή και ο ίδιος ήταν ένας πολύ απλός άνθρωπος.”

zarpanews.gr

Δείτε επίσης:

Κρήτη: Ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Η οδηγός τον παράτησε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε (Φωτο)

Κρήτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο ποδηλάτης που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε – Καταζητείται η οδηγός (Φωτο)

Κρήτη: Βρέθηκε το αυτοκίνητο που παρέσυρε και σκότωσε τον ποδηλάτη (Φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί