Βουλή: 15ήμερος αποκλεισμός και περικοπή αποζημίωσης στον αμετανόητο χρυσαυγίτη Λαγό

Αποκλεισμό 15 ημερών από όλες τις συνεδριάσεις της Βουλής και περικοπή του ½ της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης του επέβαλε ομοφώνως η Ολομέλεια της Βουλής στον χρυσαυγίτη Γιάννη Λάγο για τις ύβρεις και τις απειλές του προς βουλευτές.

«Είμαι στην ευχάριστη να ανακοινώσω ότι ηγέρθησαν όλοι» είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά το ομόφωνο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δι’ εγέρσεως. Η ποινή επιβλήθηκε στον χρυσαυγίτη μετά από απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας βάσει του κανονισμού της Βουλής για ανάρμοστη συμπεριφορά καθώς και για εκδηλώσεις μίσους και διχασμού κατά των βουλευτών τους οποίους είχε αποκαλέσει «πουλημένους και προδότες» για τις θέσεις τους στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Ο υπόδικος νοσταλγός του ναζισμού εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά προκλητικός και αμετανόητος. «Επιμένω στους χαρακτηρισμούς. Θα σας αναγκάσω να ξεφτιλιστείτε» είπε ο Λαγός εκτός εαυτού και χαρακτήρισε «προδότη» όποιον υπογράψει για λύση στο ονοματολογικό με τον όρο Μακεδονία.

Εξαπέλυσε, όμως, και προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Τις αναφορές του χρυσαυγίτη και τον ισχυρισμό του ότι «διώκεται» σχολίασε σκωπτικά η κυρία Χριστοδουλοπούλου. «Τελείωσε ο ηρωικός και πένθιμος λόγος του κ. Λαγού» ανέφερε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί