Στις αρμόδιες υπηρεσίες της Αθήνας οι φωτογραφίες γυμνών παιδιών από τον υπολογιστή του συνταξιούχου αστυνομικού στην Κρήτη

Μια υπόθεση συνταράσσει από χθες την τοπική κοινωνία, η οποία σχετίζεται με κατοχή γυμνών παιδικών φωτογραφιών και πορνογραφικού υλικού, οι οποίες εντοπίστηκαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή συνταξιούχου αστυνομικού, σε χωριό, λίγα χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο.

Δείτε: Κρήτη: Προσαγωγή συνταξιούχου αστυνομικού για κατοχή γυμνών παιδικών φωτογραφιών

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, χθες το πρωί στήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του πρώην συναδέλφου τους και κατάσχεσαν το υλικό που εντόπισαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Ο ίδιος προσήχθη και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία που προβλέπεται αφέθηκε ελεύθερος μιας και η υπόθεση δεν εμπίπτει στη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Λασιθίου.

Το υλικό από τον Η/Υ του υπόπτου θα διαβιβαστεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες στην Αθήνα, όπου θα ερευνηθεί στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών κλπ.

Η όλη υπόθεση ήλθε σε γνώση της Αστυνομίας, η οποία ενήργησε κατόπιν καταγγελίας του θύματος, που, σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια ενήλικη, σήμερα, κοπέλα, η οποία αποφάσισε να μιλήσει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί