Πρόκληση του δημάρχου Γόρτυνας: Τί έγραψε μετά τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη και πώς έδινε βήμα σε όσους ζητούσαν ακόμα και τον θάνατό του! (εικόνες)

Ο άνθρωπος είναι δήμαρχος της Γόρτυνας, ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μετά αποχώρησε και πήγε στον Σώρρα, Τώρα κυκλοφορεί πίσω από τα στελέχη της ΝΔ, αφού προσπάθησε να πλησιάσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Α, και πριν από λίγο καιρό, υπακούοντας στο νεύμα Αυγενάκη, ήταν ο πρώτος δήμαρχος της Κρήτης που εξέφρασε ξενοφοβικές απόψεις, εκδίδοντας και ψηφίσματα κατά των προσφύγων και μεταναστών που θα μεταφέρονταν στο νησί!

Τώρα είναι από εκείνους που μετά τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη, δεν τα έβαλε με τους φασίστες που τον ξυλοφόρτωσαν, αλλά με τον ίδιο τον (συνάδελφό του, θύμα της φασιστικής επίθεσης!) δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη! Λίγες ώρες με τον ξυλοδαρμό και τις καταγγελίες από όλη τη χώρα για τη δράση των φασιστοειδών, ο κ. Σχοιναράκης ανέβασε ένα βίντεο με τις μονταρισμένες δηλώσεις, που είχε κοινοποιήσει άλλος χρήστης του facebook) και καλούσε τον Μπουτάρη να ζητήσει συγγνώμη, για τις μονταρισμένες δηλώσεις του περί των Ελλήνων του Πόντου, ή να παραιτηθεί! προσέξτε, ήταν λίγες ώρες μετά την επίθεση κι εκείνος ζητούσε την παραίτηση Μπουτάρη!

Α, και για τα μάτια του κόσμου, έγραψε (με μικρά, σε αντίθεση με τα κεφαλαία που σχολίου, “καταδικαστέα η επίθεση εναντίον του”!

Κι από κάτω, ακόμα και σήμερα, μέρες μετά, υπάρχουν σχόλια που ζητούν ακόμα και τον θάνατο του Μπουτάρη κι εκείνος τα έχει στη σελίδα του στο facebook.

Θαυμάστε τον δήμαρχο της Γόρτυνας (να θυμίσουμε ακόμα ότι ο δήμος του είναι ο επίσημα χρεοκοπημένος της χώρας και ήθελε να τον παραδώσει στον… Σώρρα για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη!)

Δείτε και την ώρα της ανάρτησης, μεσημέρι Κυριακής!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί